Dva tjedna ostala su do početka nove školske godine, a roditelji i djeca polako se pripremaju za prvi dan škole. Možda vašem školarcu treba novi radni stol, a kako bismo vam olakšali potragu, u trgovinama smo pronašli pet stolova za djecu koji stanu i u mali prostor.

Galerija Radni stol u dječjoj sobi Radni stolovi za djecu koji stanu i u mali prostor - 4 Radni stolovi za djecu koji stanu i u mali prostor - 5 +2 Emmezeta, 399,90 kn  

Jednostavan radni stol s nekoliko ladica i/li polica bit će dovoljan da vaš školarac može za njime pisati zadaću i učiti školsko gradivo. Iz trgovina smo izdvojili stolove u neutralnim tonovima koji se će se lako i lijepo uklopiti u svaki prostor.

Radni stolovi za djecu koji stanu i u mali prostor - 1 Emmezeta, 399,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Škola Mame otkrile: Evo kako se osjećamo zbog polaska naše djece u prvi razred

Djevojčica Školsko zvono na vidiku: U deset koraka stvorite najbolje temelje za uspješan prvi razred

Mnogi roditelji traže stol koji stane i u manju prostor, a možda pravi stol za vašeg školarca pronađete upravo među pet ponuđenih u fotogaleriji cjenovnog ranga od 299 do 899 kuna.

Pogledajte i 10 dokaza da drveni krevet u spavaćoj sobi uvijek izgleda kraljevski:

10 dokaza da drveni krevet u spavaćoj sobi uvijek izgleda kraljevski Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 8 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 10 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 2 +13 Drveni krevet kao inspiracija za uređenje spavaće sobe - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju