Nedavno smo s vama podijelili savjet za koji smo znali da će izazvati podijeljena mišljanja, a sada vam donosimo (ne)očekivani rezultat glasanja u anketi.

Savjet je glasio ovako: nošenu odjeću (koja još nije za pranje) vratite u ormar umjesto da je gomilate na stolici.

Stranica Apartment Therapy, s koje smo savjet preuzeli, obrazložila je to ovako: ako je odjeća dovoljno čista da je ponovno nosite, dovoljno je čista i za vraćanje u ormar.

Nakon što smo o ovoj temi proveli anketu unutar redakcije, gdje se pokazalo da stolica nije jedini komad namještajakoji se koristi za odlaganje odjeće, ali i da je nitko ne vraća u ormar, odlučili smo i vas pitati kojem timu pripadate kada je u pitanju nošena odjeća.

Ponudili smo vam dva odgovora: tim stolica ili tim vraćanje u ormar.

Rezultati ankete u trenutku pisanja teksta Rezultati ankete u trenutku pisanja teksta (Foto: Zadovoljna.hr)

U trenutku pisanja teksta u anketi su prikupljena 5183 glasa, a postotak se podijelio ovako: vas 72 posto nošenu odjeću stavlja na stolicu, dok vas 28 posto takvu odjeću vraća u ormar.

Je li vas iznenadio ovakav postotak?

Opcije umjesto stolice

Bez obzira na rezultat ankete, ono oko čega će se mnogi složiti je to da stolica pretrpana odjećom i nije neki čaroban prizor. U nastavku smo zato izdvojili još neke savjete kako se bez nereda pobrinuti za već nošenu odjeću koja nije za pranje.

1. Spremnik za odjeću

Umjesto da odjeću slažete na stolicu, nabavite spremnik za takvu odjeću koji će vizualno smanjiti nered za vašoj sobi.

2. Stalak za odjeću

Stalak kao i košara može biti zgodan dodatak interijeru, a na njemu se odjeća između ostalog neće gužvati kad kad je stavite na stolicu.

3. Vješalica za vrata

Moguće da je već imate, a ako nemate, ovo je još jedna opcija koja izgleda urednije od stolice pretrpane odjećom.

Zaključno, bitno je da odaberete opciju koja vam najviše odgovara i od koje vam neće biti muka čim je ugledate. Vraćanje u ormar, stolica, spremnici, stalci, vješalice... Sve opcije dolaze u obzir.

Sedam trikova zbog kojih će odjeća sa sniženja izgledati kao skup dizajnerski komad Elegantan remen može podignuti dosadnjikavu haljinu I zgužvani dizajnerski komadi mogu izgledati jeftino Isplati se uložiti u klasični kaput koji se može nositi opet i iznova +3 Kada su dobro kombinirani komadi u sličnim nijansama iste boje, mogu izgledati skupocjeno

Trikovi Marka Grubnića: "Ja s tim pomagalima prikrivam te male nedostatke koje svi imamo" Marko Grubnić Kim Kardashian Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima - 6 +8 Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju