Kada odijevaju svoje klijentice, modni stilisti koriste brojne trikove kako bi konačno izdanje bilo bez greške, a neke od trikova koje i sam koristi u svom poslu u novoj epizodi videoserijala Dreskod s nama je podijelio stilist Marko Grubnić.

Galerija Marko Grubnić Kim Kardashian Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima - 6 +8 Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima

Na samom početku epizode prisjetio se jednog davnog snimanja, kada još nisu postojali steznici, čarape i korzeti o kojima danas govorimo.

Morao se snaći zbog čega je jednoj svojoj dragoj prijateljici omotao prozirnu foliju oko noge i preko nje obukao hlače.

Ona je naravno izašla pred publiku, publika je bila u nesvijesti od njenih vitkih nogu, a ona je bila toliko sigurna u sebe, toliko je bila stisnuta, zaštićena od te svoje nekakve nesigurnosti da i dandanas kad se nas dvoje sretnemo uvijek prepričavamo tu anegdotu i to nam je iskreno jedno od dražih snimanja, jedna od dražih uspomena koju smo zajedno napravili,
priča Marko i dodaje kako je to bilo nekada.

Kim Kardashian Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Danas, kaže, bez straha i bez grižnje savjesti koristimo čarape, korzete, bodije…

Radi se o korzetima koji su, ajmo reći, nevidljivi, radi se o čarapama koje stežu nogu, dakle sigurno, sigurno, sigurno vas stegnu za jedan konfekciji broj. Naravno danas na tržištu imamo jako puno donjeg veša koji također oblikuje tijelo, sužava tijelo, koji radi jedan predivan oblik, struk, podiže guzu, sužava noge, govori stilist i dodaje kao on osobno to sve koristi na svojim klijenticama.

Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima (Foto: Profimedia)

Nikad se ne štedim u tom stajlingu ispod stajlinga jer nekako uvijek volim naglasiti ženinu ljepotu, ženine obline i prije svega volim da se žena osjeća zaista ugodno i da je sama sebi prije svega lijepa, a onda nekako tako zrači i na van, objašnjava Marko.

Ja nekako s tim svim svojim pomagalima prikrivam te male nedostatke koje svi mi imamo, svaka žena ih ima, vrlo često ih koristim na svojim snimanjima,
kaže Marko koji je svjestan da to nije uvijek najudobnija opcija.

Tako se prisjetio anegdote sa snimanja emisije Tvoje lice zvuči poznato kada je članici žirija Nives Celzijus jednom prilikom malo previše stegnuo korzet.

Nives Celzijus i Marko Grubnić Nives Celzijus i Marko Grubnić (Foto: Marko Grubnić/Instagram)

Ona je izgledala besprijekorno, ali, mala anegdota sa snimanja, morali smo prekinuti snimanje jer je Nives doslovno pala u nesvijest. Na kraju je naravno sve dobro ispalo. Nives nije htjela da maknemo korzet s nje jer ona je prije svega surova profesionalka, a izgleda tako kako izgleda, bez photoshopa, prisjetio se Marko.

Moji savjeti su inače jako skupi, ali vama ih dajem besplatno. Da, stvarno vam ih dajem besplatno, poručio je na kraju kroz smijeh stilist i svima od srca preporučio da nose navedena pomagala.

Nosite ih bez imalo grižnje savjesti jer sve te slavne osobe, osobe koje inače pratite na društvenim mrežama, vjerujte mi, vjerujte mi jer ja znam, sve one to nose i pomažu si, ustvari to im je nekako glavni adut da izgledaju tako besprijekorno, da im tijelo uvijek izgleda… da ima savršenu liniju i da ta odjeća stoji perfektno. Dobili ste savjete, primili ste na znanje, nosite, koristite to,
zaključio je stilist.

Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima Stilisti se prilikom odijevanja klijentica koriste raznim pomagalima (Foto: Profimedia)

U nastavku pronađite još korisnih savjeta Marka Grubnića iz našeg serijala Dreskod.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Obična bijela majica glavni je odjevni predmet na koji ne treba puno potrošiti"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Ne mogu maknuti pogled sa žene koja nosi 3D cvijeće na cipelama"

Marko Grubnić Marko Grubnić: Kombinacija u kojoj ćete uvijek izgledati wow, samopouzdano i sređeno

Marko Grubnić Marko Grubnić: Pet stvari bez kojih se ne odlazi na more

Marko Grubnić Marko Grubnić: Koji je to univerzalni komad savršen za večernje izlaske?

Marko Grubnić Marko Grubnić: Tri brenda čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode

Marko Grubnić Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Šljokice u dnevnim kombinacijama - 7 Marko Grubnić o šljokicama: "Savjetujem da ne pretjerujete, što iz mojih usta zvuči nevjerojatno"

Marko Grubnić "Nikako ne smijete zasjeniti mladenku": Marko Grubnić o kombinacijama za vjenčane kume

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Mala crna haljina je vječni komad, nosiva u svim kombinacijama"
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju