Što je slađe od korgija? Korgi koji pliva! Ovi veseli, simpatični i zabavni psi svojom slatkoćom i ponašanjem oduševljavaju mnoge, a ženka korgija Latte osvojila je brojna srca i postala prava zvijezda zahvaljujući videosnimci na kojoj pliva u bazenu.

Zapravo, ispravnije je reći da zamahuje prednjim šapama dok na stražnjima stoji u bazenu, no njezin ozbiljni i ponosni izraz lica govori nam da se smatra pravom plivačicom, pa tko smo mi da umanjujemo njezin trud!

Nakon što je otkrila svoju ljubav prema vodi te da može stajati u bazenu, preslatka Latte obožava provoditi vrijeme veselo zapljuskujući prednjim šapama, a taj medeni prizor mnoge zabavlja.

Slatki za poludjeti! Deset najmedenijih pasmina na svijetu Havanezer Zapadnoškotski bijeli terijer (Westie) Lhasa apso +5 Maltezer

Slika nije dostupna Ma, pahuljica! Upoznajte bišona kojeg je lako zamijeniti za pufastog plišanca

Nisam više psić, sada sam tuljan. Morski psić. To je super kardio, trebali biste probati, zabavno je, kao da poručuje Latte u videosnimci od 53 sekunde objavljenoj na stranici na Facebooku Tyla. Mi smo se uvjerili da je mala plivačica Latte možda najslađi pas kojeg smo ikada vidjeli, a kako se vama sviđa?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju