Iza nas je druga polufinalna večer izbora za najbolju pjesmu Eurovizije. U drugoj polufinalnoj večeri novih je 16 izvođača zagrijalo atmosferu u Liverpoolu, a 10 najboljih je osiguralo svoje mjesto u velikom finalu koje gledamo u subotu.

Galerija Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom +3 Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom

 Jučer smo mogli vidjeti energične nastupe i blještave kostime, a među njima se baš istaknula predstavnica Poljske, glazbenica Blanka s moćnom pjesmom Solo, koja govori o ženskoj snazi i neovisnosti.

Pjesma govori o neuspješnoj ljubavnoj vezi i muškarci koji je izigrao ženu, a Blanka potiče čvrsti stav da žene nisu ovisne o muškarcima i da ta kratkotrajna bol koju osjećamo nakon prekida, na kraju postaje naša snaga.

Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom "Solo" (Foto: Profimedia)

Blanka ima poljske i bugarske korijene, a već je kao 14-godišnjakinja samouvjereno zakoračila u svijet glazbe i napisala svoju prvu pjesmu.

Blanka Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom "Solo" (Foto: Profimedia)

Kako bi unaprijedila svoj talent, otišla je u SAD i nastupala na poznatim okupljalištima najvećih svjetskih glazbenika, kao što je Lady Gaga. 

Za eurovizijski nastup Blanka je odjenula mini asimetričnu haljinu u narančastoj i ljubičastoj boji, koja je baš posebna zbog vrlo upečatljive mono rukavice prekrivene šljokicama.

Vesna Češka grupa Vesna osvojila je javnost ružičastim kostimima, efektnim pletenicama i baš snažnom porukom

Na samom kraju nastupa, Blanka je skinula višak haljine i zaplesala u efektnom kombinezonu.Tu kuca srce Europe, a mi smo za Eurosong pripremili pravi hit, rekla je Blanka uoči natjecanja. 

Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom Predstavnica Poljske, Blanka s pjesmom "Solo" (Foto: Profimedia)

  "Letu 3 smo napravili čarobne kostime koji se, po našem mišljenju, bez imalo problema mogu prošetati u bilo kojoj prilici" Let 3 Let 3 Let 3 +9 Let 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju