Twingospođica je strastvena dama, razborita u nekim situacijama, a u drugima posve razigrana. Ona uživa u zabavi, ali zna biti praktična. No bez obzira na sve uživa u životu punim plućima


Znate li što je zajedničko Korani Gvozdić, Anamariji Asanović, Vandi Winter i Loreni Nosić? Ove prekrasne i talentirane dame iz javnog života voze novi Renault Twingo i utjelovljuju Twingospođicu.

Korana obožava plavu boju, Anamariji se nosi 'bila' boja, Vanda je najsretnija okružena hrabrom crvenom, dok Lorena najviše uživa u žutoj boji.

Koja je tvoja omiljena boja?

Prijavi se s dvije najbolje prijateljice na www.twingospodice.hr do 29.9., odaberite boju tima i možda zajedno osvojite nazaboravno putovanje u francusku prijestolnicu mode, gastronomije i odlične zabave.

Do Pariza će vas odvesti novi model Twinga. Ovaj retro gradski automobil s pet vrata, stražnje smještenim motorom i pogonom na stražnje kotače, prilagođen je potrebama moderne dame.

Twingospođica, primjerice, ne treba baciti torbicu na sjedište svog limenog mezimca, jer je u novom Renault Twingu čeka priručni Flexicase.

Više o prijavi, natječaju i nagradi pročitajte na stranici Twingospođica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju