Tratinčice nas podsjećaju na bezbrižne dane djetinjstva kada smo od njih plele ogrlice i vjenčiće za kosu, najslađi su ukras livada i travnjaka i volimo ih i danas kada smo odrasle. A sve koji vole taj ljupki cvjetić osvojit će posteljina ukrašena tratinčicama, i to u 3D obliku.

Tratinčice su mnogima asocijacija na bezbrižnost, veselje, uživanje u trenutku, ljepotu i savršenstvo prirode u svom najjednostavnijem obliku. Tako jednostavna, a opet tako posebna s malim bijelim laticama i žutim cjevastim cvjetićima u sredini, tratinčica je omiljeni motiv i na raznim predmetima koji se mogu pronaći u trgovinama.

Slika nije dostupna Kako lijepa! Svjetlucava posteljina koja će osvojiti ljubiteljice šljokica

Našla se i na posteljini, i to u 3D obliku tako da je žuti dio napravljen u obliku dražesnih pompona. Žuto-bijeli cvjetići savršeno su se stopili s podlogom u najsvjetlijoj nijansi sive elegantno prošaranoj tankim bijelim crtama.

Slika nije dostupna Bling-bling! Ombre zavjese koje će osvojiti ljubiteljice svega što se svjetluca

Posteljina je izrađena od mješavine pamuka i poliestera, brzo se suši, izdržljiva je te ju i nije potrebno peglati ili možete tek lagano prijeći peglom preko nje ako želite da je savršeno zaglađena. Dostupna je u četiri veličine te se može kupiti u online trgovini Next po cijeni od 22 do 40 funti (192 do 349 kuna).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju