Nebrojeno puta smo spominjali kako dobra komunikacija između partnera garantira savršen seks. To su nam otkrile i naše iskrene čitateljice koje se ne srame izraziti svoje želje u intimnim trenucima i jako dobro znaju kako doći do vrhunca. Otkrivamo 4 poze koje su one odabrale kao najbolje


1. "Dečko i ja stojimo zagrljeni i ja omotam noge oko njegova struka. On ruke stavi pod moju stražnjicu te me podiže gore i dolje. Meni je ova poza super, ali njemu je ipak malo naporna." - Maja (29)

Dobra komunikacija između partnera garantira savršen seks.

2. "Najbolja poza? Za mene bi to bila napredna verzija misionarca. Ja ležim na leđima i noge prebacim preko muževih ramena. On se nasloni na ruke i na moja bedra te laganim pokretima kontrolira kretanje. U ovoj pozi uvijek doživim orgazam." Ksenija (36)

3. "Kleknemo ispred fotelje ili kauča, a dečko je iza mene. Ja raširim noge koliko god mogu, nagnem se prema naprijed i naslonim se na kauč. Ova poza je vrlo jednostavna, ali kreativna pa mi nikada ne dosadi." - Karla (31)

4. "Ja najviše volim biti gore jer tako uvijek mogu sve kontrolirati. Muž legne na leđa, lagano savije noge, a ja čučnem iznad njega i namjestim se tako da mu okrenem leđa i pridržavam se za njegova koljena. Laganim pokretima gore-dolje sama diktiram biram brzinu." - Maša (37)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju