Je li duga kosa na muškarcu seksi ili nije? To je jedna od tema oko kojih žene nikako ne mogu usuglasiti mišljenja.

Galerija Gibonni Tony Cetinski Giuliano +3 Petar Grašo

Ljubiteljice rokera ne treba previše uvjeravati u privlačnost duge kose, one dobro znaju koliko su čupavci seksi. Kada su u pitanju modernije varijante frizura za dugu kosu na muškarcima, tu je sveprisutni "man bun" tj. muška punđa koja uistinu može izgledati fantastično.

U anketi Zadovoljne svojedobno smo vas pitali tko vam je najzgodniji slavni muškarac s dugom kosom. Više od 17.000 čitateljica sudjelovalo je u anketi, a najviše glasova dobio je Brad Pitt.

Dugokosi Brad Pitt u filmu Legenda o jeseni Dugokosi Brad Pitt u filmu "Legenda o jeseni" (Foto: Guliver Images)

A kakvo je stanje s dugokosim muškarcima na domaćoj zabavnoj sceni? Trenutno slabo. Međutim, malo smo otputovali u prošlost i prisjetili se koji su to poznati Hrvati nekad preferirali dugu kosu.

Pjevač Tony Cetinski na početku karijere imao je frčkavu fudbalerku, a onda je u jednom trenutku maksimalno skratio kosu i promijenio imidž. Za razliku od pojedinih muškaraca, Tony ne skriva kako se nedavno podvrgnuo presađivanju kose, a hoće li u jednom trenutku opet poželjeti malo dužu frizuru pokazat će vrijeme.

Tony Cetinski nedavno je presadio kosu Tony Cetinski nedavno je presadio kosu (Foto: M.M./ATAImages/Pixsell)

Na vrhuncu svoje igračke karijere, legendarni rukometaš Ivano Balić bio je jedan od favorita obožavateljicama rukometa i u to vrijeme imao je dužu kosu. Danas je 44-godišnji Splićanin ipak vjeran kraćoj kosi koju sigurno lakše održava.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su drugi poznati Hrvati izgledali s dugom kosom.

Ivano Balić Ivano Balić (Foto: Slavko Midzor/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Što im bolje stoji? Poznati Hrvati koji su privukli pažnju novom bojom kose Borna Gojo obojio je kosu u plavo zbog oklade Ivan Rakitić tijekom karijere je često eksperimentirao s frizurama i bojom kose Mladi glumac Robert Španić također je izblajhao kosu +4 U plavo se ofarbao i Slavko Sobin

Ćelava glava njihov je zaštitni znak: Kako su ovi poznati Hrvati izgledali s kosom? Ćelava glava zaštitni je znak Damira Urbana, Mislava Ćavajde i Mile Kekina Mile Kekin nekoć je imao crnu kosu Mislav Čavajda +3 Goran Grgić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju