Je li duga kosa na muškarcu seksi ili nije? To je jedna od tema oko kojih žene nikako ne mogu usuglasiti mišljenja. Ljubiteljice rokera ne treba previše uvjeravati u privlačnost duge kose, one dobro znaju koliko su čupavci seksi. Kada su u pitanju modernije varijante frizura za dugu kosu na muškarcima, tu je sveprisutni "man bun" tj. muška punđa koja uistinu može izgledati fantastično.

Galerija Tony Cetinski Gibonni Giuliano +3 Petar Grašo

Nedavno smo vas zamolili da nam u anketi otkrijete tko je, po vašem mišljenju, najzgodniji slavni muškarac s dugom kosom. Više od 17.000 čitateljica sudjelovalo je u anketi te među trenutnim i bivšim dugokosim ljepotanima kao najboljeg odabralo - Brada Pitta.

Dugokosi Brad Pitt u filmu Legenda o jeseni Dugokosi Brad Pitt u filmu "Legenda o jeseni" (Foto: Guliver Images)

Veliku ulogu u privlačnost Tristana Ludlowa, lika koji je tumačio u filmu "Legenda o jeseni", definitivno je igrala njegova kosa. Daleko od toga da Tristan nije bio privlačan na početku filma u kratkokosoj fazi, ali zahvaljujući dugim plavim valovima koje je kasnije imao, Brad je i fizički dočarao Tristanovu karakterističnu nesputanost, onu pomalo divlju crtu zbog koje su žene toliko zavoljele taj lik.

15 kandidata, jedna titula: Tko je najljepši muškarac s dugom kosom svih vremena? +0 Slavni muškarci s dugom kosom

A kakvo je stanje s dugokosim muškarcima na domaćoj zabavnoj sceni? Trenutno slabo. Međutim, malo smo otputovali u prošlost i prisjetili se koji su to poznati Hrvati nekad preferirali dugu kosu.

Pjevač Tony Cetinski na početku karijere imao je frčkavu fudbalerku, a onda je u jednom trenutku maksimalno skratio kosu i promijenio imidž. Za razliku od pojedinih muškaraca, Tony ne skriva kako se nedavno podvrgnuo presađivanju kose, a hoće li u jednom trenutku opet poželjeti malo dužu frizuru pokazat će vrijeme.

Tony Cetinski nedavno je presadio kosu Tony Cetinski nedavno je presadio kosu (Foto: M.M./ATAImages/Pixsell)

Na vrhuncu svoje igračke karijere, legendarni rukometaš Ivano Balić bio je jedan od favorita obožavateljicama rukometa i u to vrijeme imao je dužu kosu. Danas je 43-godišnji Splićanin ipak vjeran kraćoj kosi koju sigurno lakše održava.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su drugi poznati Hrvati izgledali s dugom kosom.

Ivano Balić Ivano Balić (Foto: Slavko Midzor/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju