Iako često pišemo o modnom stilu Francuskinja koje se naziva i najbolje odjevenim ženama na svijetu, i u drugim dijelovima svijeta postoje dame koje se mogu pohvaliti besprijekornim stilom.

Galerija Ne bojte se miješati boje i printeve Pazite na balans kada su u pitanju prorezi Party haljine čuvajte za večernje prigode +1 Ne bojte se miješati boje i printeve

Među tim damama su i Talijanke. Postoji nešto posebno cool, odvažno i primamljvo u njihovu stilu zbog čega i one kod mnogih bude želju za kopiranjem.

Dio talijanske mode su i sofisticranost ekspermentiranja, a Talijanke znaju kako izgledati uglađeno bez obzira na to što nose. Također, one ne propuštaju priliku da se modno zabave.

Talijanke imaju poseban modni stil, a ako biste rado krenuli u njihovu smjeru, u nastavku donosimo njihova četiri savjeta za slaganje vrhunskih odjevnih kombinacija.

1. Ne bojte se miješati boje i printeve

Talijanke se ne boje riskirati, a istovremeno znaju kako kombinirati boje i printeve, što nije uvijek jednostavan zadatak.

One ne bježe od boja koje njihov stil čine zabavnim i vrijednim divljenja.

Ne bojte se miješati boje i printeve Ne bojte se miješati boje i printeve (Foto: Shutterstock)

2. Ne pretjerujte

Talijanke znaju kako pronaći savršenu ravnotežu prilikom odijevanja i svako izdanje prilagoditi prigodi. Nikad ne pretjeruju.

Street style kombinacija iz Milana Street style kombinacija iz Milana (Foto: Shutterstock)

3. Čuvajte party haljine za večernje prigode

Jedno od pravila kojeg se drže modno osviještene Talijanke jest to da se svečane haljine odijevaju kada padne mrak. Bitno je naglasiti da jednom kada padne mrak sve dolazi u obzir - i perje i metalik materijali i šljokice i sve drugo.

Party haljine čuvajte za večernje prigode Party haljine čuvajte za večernje prigode (Foto: Shutterstock)

4. Pazite na balans kada su u pitanju prorezi

Talijanske vole odabrati jedan dio koji će izložiti pomoću proreza. Bitna im je ravnoteža pa uz, primjerice, gola leđa neće kombinirati nikakve dodatne izreze ili proreze. Ako je prorez na donjem dijelu, gore će birati nešto zatvorenije.

Pazite na balans kada su u pitanju prorezi Pazite na balans kada su u pitanju prorezi (Foto: Shutterstock)

Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 9 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 1 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 6 +7 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 5

Tom Ford: 10 zlatnih savjeta za stil odijevanja kojem će se svi oko vas diviti Tom Ford kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Tom Ford kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2021 +2 Tom Ford, proljeće/ljeto 2023.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju