O odlasku na ginekološki pregled svaka žena imala bi nešto za reći. Koliko god puta obavile taj pregled, uvijek su tu male neugodnosti zbog pregleda, ali sve se to da preživjeti jer najvažnije je redovito odlaziti kod ginekologa. I Kristina Kuzmič, autorica bestsellera "Drži se", u kratkom videu otkrila je svoju malu, smiješnu naviku kada ide kod ginekologa, a koja je zajednička mnogim ženama.

Kristina Kuzmič, Osječanka s dugogodišnjom američkom adresom, svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama redovito nasmijava, savjetuje i pomaže im kroz život objavljujući videa i poruke o majčinstvu, mentalnom zdravlju, ljubavi prema samom sebi, raznim životnim izazovima i životu općenito.

Kristina Kuzmič, autorica bestsellera 'Drži se', otkrila je svoju malu, smiješnu naviku kada ide kod ginekologa

Kristina govori i o svakodnevnim životnim situacijama s kojima se mnoge žene mogu poistovjetiti, a o tome je progovorila i u svom posljednjem videu, koji je snimila u ginekološkoj ambulanti. Osvrnula se na moment kad žene kod ginekologa skrivaju svoje gaćice u hlačama kako se slučajno ne bi vidjele, iako će nekoliko trenutaka kasnije ginekolog vidjeti i puno više.

Na pregledu sam kod ginekologa. Dame, zašto to radimo? Ili sam ja jedina? Skrivate li svoje donje rublje? Mislim, liječnik će upravo vidjeti neke puno zanimljivije stvari od mog donjeg rublja. Pa zašto onda skrivam svoje donje rublje? I još je slatko rublje! obratila se Kristina u kratkom videu objavljenom na Facebooku, dok je u popratnom komentaru dodala:

Potrudila sam se da moj ginekolog (koji mi je vidio SVE) ne vidi donje rublje, ali evo, objavljujem da ga vidi cijeli svijet. Da, totalno ima smisla.

Skrivate li vi svoje donje rublje kad ste kod ginekologa?

glasova:

Slika nije dostupna Pet bitnih stvari koje ne smijemo prešutjeti svom ginekologu

Slika nije dostupna Sedam rečenica koje žene pomisle kad su na pregledu kod ginekologa

Jedna Kristinina pratiteljica komentirala je da je radila kao medicinska sestra u ginekološkoj ordinaciji te da može potvrditi da svi to rade. Druga je pak podijelila vlastiti trenutak neugode kod ginekologa:

Na zadnjem ginekološkom pregledu bila sam toliko okupirana time da dobro sakrijem gaćice da sam zaboravila stišati telefon. Čim je pregled počeo, mobitel mi je zazvonio. Nažalost, moj ton zvonjave je pjesma 'Talk Dirty to Me' od Poisona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju