Prošlo je punih 25 godina od prikazivanja prve epizode mnogima omiljene serije "Prijatelji".

Galerija

Prije emitiranja prve epizode serije redatelj James Burrows imao je osjećaj da će šest glavnih glumaca postati velike zvijezde pa ih je odveo na putovanje u Las Vegas i rekao im da posljednji put uživaju u anonimnosti.

Navodno im je pozajmio i novac za kockanje jer je znao da će vrlo brzo zarađivati dovoljno da mu vrate dug, a počast ovom putovanju odana je kasnije u seriji kada su se Rachel i Ross vjenčali u Las Vegasu.

James Burrows itekako je bio u pravu. Ni 25 godina nakon emitiranja prve epizode popularnost serije ne opada. Mnogi su zato prigodno proslavili prvih četvrt stoljeća Prijatelja, a među njima i trgovački lanac Primark, koji je obljetnicu proslavio pidžamama inspiriranim slavnim prijateljicama.

Počast Monici Geller i Rachel Green odali su kompletom pidžama (kratki rukavi i kratke hlače) s prigodnim porukama. Na jednoj je na engleskom jeziku ispisana poruka "Ona je moja Rachel Green", a na drugoj "Ona je moja Monica Geller". Oba gornja dijela pidžame na sebi imaju isprintan logotip serije. Cijena svake pidžame je 10 funti (83,81 kn), a bit će savršen izbor za maratonsko gledanje popularnog sitcoma koji je jednako popularan i 15 godina nakon prestanka prikazivanja.

Sretan 25. rođendan jednoj od naših najdražih serija svih vremena, poručili su iz Primarka ispod objave na Instagramu, a mnoge oduševljene žene u komentarima su tagirale svoje najbolje prijateljice.

Pidžama inspirirana serijom Prijatelji
Pidžama inspirirana serijom Prijatelji (Foto: Primark)

Inače, Primark u svojoj ponudi ima i cijeli niz drugih predmeta inspiriranih popularnom serijom, od okvira za slike preko ručnika do šlapica i kišobrana. Oni koji zimi ipak radije biraju pidžame dugih rukava također se ne trebaju brinuti jer je u ponudi opcija koja se sastoji od dugih hlača i majice dugih rukava koja na sebi ima natpis "Central Perk" i košta 12 funti (100,49 kn)

Monica Geller i Rachel Green
Monica Geller i Rachel Green (Foto: Cover Images)

Pogledajte i kolekciju odjeće inspiriranu nepogrešivim stilom Rachel Green:

Nosiva i upečatljiva: Kolekcija odjeće inspirirana nepogrešivim stilom Rachel Green