Prošlo je punih 25 godina od prikazivanja prve epizode mnogima omiljene serije "Prijatelji".

Galerija Pidžame inspirirane serijom Prijatelji Pidžama inspirirana serijom Prijatelji Pidžama inspirirana serijom Prijatelji +1 Duga pidžama inspirirana serijom Prijatelji

Prije emitiranja prve epizode serije redatelj James Burrows imao je osjećaj da će šest glavnih glumaca postati velike zvijezde pa ih je odveo na putovanje u Las Vegas i rekao im da posljednji put uživaju u anonimnosti.

Navodno im je pozajmio i novac za kockanje jer je znao da će vrlo brzo zarađivati dovoljno da mu vrate dug, a počast ovom putovanju odana je kasnije u seriji kada su se Rachel i Ross vjenčali u Las Vegasu.

James Burrows itekako je bio u pravu. Ni 25 godina nakon emitiranja prve epizode popularnost serije ne opada. Mnogi su zato prigodno proslavili prvih četvrt stoljeća Prijatelja, a među njima i trgovački lanac Primark, koji je obljetnicu proslavio pidžamama inspiriranim slavnim prijateljicama.

Slika nije dostupna "Prijatelji": 10 pitanja na koja će znati odgovoriti samo najveći fanovi serije

Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona "Prijatelji": Koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj?

Počast Monici Geller i Rachel Green odali su kompletom pidžama (kratki rukavi i kratke hlače) s prigodnim porukama. Na jednoj je na engleskom jeziku ispisana poruka "Ona je moja Rachel Green", a na drugoj "Ona je moja Monica Geller". Oba gornja dijela pidžame na sebi imaju isprintan logotip serije. Cijena svake pidžame je 10 funti (83,81 kn), a bit će savršen izbor za maratonsko gledanje popularnog sitcoma koji je jednako popularan i 15 godina nakon prestanka prikazivanja.

Sretan 25. rođendan jednoj od naših najdražih serija svih vremena, poručili su iz Primarka ispod objave na Instagramu, a mnoge oduševljene žene u komentarima su tagirale svoje najbolje prijateljice.

Pidžama inspirirana serijom Prijatelji Pidžama inspirirana serijom Prijatelji (Foto: Primark)

Inače, Primark u svojoj ponudi ima i cijeli niz drugih predmeta inspiriranih popularnom serijom, od okvira za slike preko ručnika do šlapica i kišobrana. Oni koji zimi ipak radije biraju pidžame dugih rukava također se ne trebaju brinuti jer je u ponudi opcija koja se sastoji od dugih hlača i majice dugih rukava koja na sebi ima natpis "Central Perk" i košta 12 funti (100,49 kn)

Monica Geller i Rachel Green Monica Geller i Rachel Green (Foto: Cover Images)

Pogledajte i kolekciju odjeće inspiriranu nepogrešivim stilom Rachel Green:

Nosiva i upečatljiva: Kolekcija odjeće inspirirana nepogrešivim stilom Rachel Green Stilu Rachel Green divile su se žene diljem svijeta Kožna jakna, 798 dolara (5333,33 kn) Kaput, 2998 dolara (20036,74 kn) +3 Midi suknja, 698 dolara (4664,99 kn)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju