Do sada neviđen vjenčani portret princa i princeze od Walesa objavljen je jučer popodne kako bi se obilježila njihova 13. godišnjica braka.

Galerija Princ i princeza od Walesa 13 su godina u braku Imaju troje djece: Georgea, Charlotte i Louisa Princ i princeza od Walesa 13 su godina u braku +0 Catherine Middleton nosila je vjenčanicu modne kuće Alexander McQueen

Na službenom X računu Kensingtonske palače objavljena je nikad viđena fotografija omiljenog kraljevskog para fotografkinje Millie Pilkington uz natpis: Na današnji dan prije 13 godina!

Službeni vjenčani fotograf para bio je Hugo Burnand, ali su angažirali i Pilkington kao privatnu fotografkinju. 

Na crno-bijeloj fotografiji William i Catherine poziraju nasmiješeni u prostorijama Kensingtonske palače.

 

 

Prošlog je tjedna Catherine objavila novu fotografiju princa Louisa povodom njegovog šestog rođendana, a upravo su kraj travnja i početak svibnja veliki dani za kraljevsku obitelj jer i Charlotte puni devet godina vrlo skoro, 2. svibnja.

Oduvijek jedno drugome velika podrška

Životni partneri već više od 20 godina, William i Kate upoznali su se na Sveučilištu St Andrews u Fifeu u Škotskoj 2001., a prvo su se sprijateljili prije nego što su se upustili u romansu.

William je u intervjuu o njihovim zarukama rekao: Očito je da se oboje jako dobro provodimo zajedno, oboje imamo vrlo dobar smisao za humor.
Princeza ga je tada nazvala dečkom punim ljubavi koji ju je puno podržavao u dobrim i lošim vremenima.

Vjenčali su se na velikoj bajkovitoj ceremoniji u Westminsterskoj opatiji 29. travnja 2011.

Princ i princeza od Walesa 13 su godina u braku Princ i princeza od Walesa 13 su godina u braku (Foto: Guliver Images)

Catherine je nosila haljinu boje slonovače s čipkastim cvjetnim detaljima koju je dizajnirala Sarah Burton iz Alexander McQueena, dok je mladoženja bio odjeven u crvenu uniformu irske garde.

William i Kate dobili su svoje prvo dijete, Georgea, 2013., zatim Charlotte 2015. i najmlađeg Louisa 2018.

Imaju troje djece: Georgea, Charlotte i Louisa Imaju troje djece: Georgea, Charlotte i Louisa (Foto: Profimedia)

Sada su pred obitelji izazovni dani jer je Catherine podijelila s javnosti svoju dijagnozu pa im je potrebno što više mira i privatnosti.

Princ Louis: Nove fotografije najnestašnijeg člana kraljevske obitelji Princ Louis slavi peti rođendan Princ Louis vozi se na tačkama Portret princa Louisa za 5. rođendan +0 Džemper Lallie London, 85,95 eura

Mali princ slavi 10. rođendan: Nova Georgeova fotografija iznenadila je mnoge Princ George slavi 10. rođendan Fotografija princa Georgea povodom 10. rođendana Prva fotografija princa Georgea +6 Princ George kao mali dječak

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju