Princeza Diana bez imalo sumnje jedna je od najvećih ikona stila, čijim se modnim kombinacijama žene diljem svijeta i danas dive.

Galerija

Od njezine raskošne vjenčanice iz osamdesetih, do modernih minimalističkih haljina početkom 90-ih - gotovo sve što je voljena princeza nosila ostalo je upamćeno i još uvijek se analizira i služi kao inspiracija.

I dok su u centru tih analiza najčešće njezini odabiri za svečane prigode, u još jednom području bila je gotovo pa nepogrešiva. Za trenutke u kojima nije bila na dužnosti također je slagala kombinacije koje i danas rado nosimo, a na njoj su izgledale fantastično.

U tim ležernijim prigodama Diana je nosila biciklističke kratke hlačice, traperice, košulje, tregerice od jeansa, mokasinke...

Komadi koje je nosila ne razlikuju se puno od onih koje žene vole nositi i u 2020. godini - zapravo uopće se ne razlikuju.

Kombinacije princeze Diane zato mogu poslužiti kao odličan izvor ideja za slaganje kombinacija za sve ljubiteljice ležernijeg stila.

Ležerni komadi po uzoru na stil princeze Diane

Mnoge komade koje je ona nosila prije nekoliko desetljeća vjerojatno već imate u ormaru. U našim galerijama pogledajte kako ih je ona kombinirala, ali i dio komada koji se trenutačno nude u trgovinama, po uzoru na njezin stil.

Princeza Diana u tregericama i bijeloj majici kratkih rukava
Princeza Diana u tregericama i bijeloj majici kratkih rukava (Foto: Profimedia)