Španjolski kralj Filipe i kraljica Letizija, zajedno s kćeri, princezom Leonorom, posjetili su dobitnika nagrade za uzorni grad Austrije.

Nagrade se dodjeljuje gradu ili selu u Asturiji koji su se istaknuli obranom i očuvanjem svoje prirodne okoline, povijesne i kulturne baštine. Ove godine pobjedu je odnio Cadavéu.

Nagrada dijeli svoje ime s princezom Leonorom koja nosi titulu princeze od Asturije.

Za ovaj posjet majka i kći odlučile su se za ležerna izdanja u kojima su se neometano mogle družiti s mještanima.

Kraljica Letizia stigla je u prugastom, crno-bijelom Hugo Boss puloveru koji je uparila s crnim hlačama. Izdanje je upotpunila crnim kožnim cipelama.

Ležerna izdanja princeze Leonor i kraljice Letizije - 3 Kraljica Letizia i princeza Leonor nosile su udobno pletivo (Foto: Profimedia)

16-godišnja princeza Leonor bila je jednako elegantna kao i njezina majka. Nosila je ružičasti džemper u kombinaciji s prljavo bijelim cargo hlačama koje su ove godine veliki modni hit. Nosila je i uvijek popualrne bijele tenisice, a kosu je zavezala u re p zahvaljujući čemu su se istaknule njezine elegantne zlatne naušnice. 

Od 119 kuna: 15 prugastih džempera koji uvijek brzo nestaju s polica trgovina Prugasti uzorak nikad ne izlazi iz mode s.Oliver, 479 kn Levis (Europa92), 489 kn +12 Pull&Bear, 229,90 kn

12 modela dugih vesti koje u jesen nosimo umjesto jakni i kaputa Duge pletene veste mogu se u jesen nositi i umjesto jakni te kaputa s.Oliver vesta, 979 kn C&A vesta, 225 kn +9 Boohoo vesta, 376 kn

Ležerne kombinacije poput ovih savršen su odabir kada želimo izgledati lijepo bez da žrtvujemo udobnost.

Više mi se sviđa...

glasova:

Ljubiteljicama klasike i neutralnih tonova zasigurno će se više svidjeti kombinacija kraljice Letizije, dok će ljubiteljice boja sigurno oduševiti odabir princeze Leonor.

Ležerna izdanja princeze Leonor i kraljice Letizije - 4 Ležerna izdanja kraljice Letizije i princeze Leonor (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju