Sredina je rujna i Božić dolazi. Dapače, ne samo Božić… tu je i Sveti Nikola sa svojim čizmicama pa onda i doček Nove godine... Sigurni smo da u međuvremenu očekujete i pokoju rođendansku proslavu. Ukratko, vrijeme darivanja uvijek je pred nama, a uz obilje veselja i dobre zabave, nerijetko donosi i propuh u novčaniku.

 

Svi znamo kako to ide. Tamo negdje oko početka prosinca, taman kad je plaća od studenog gotovo pa nestala, postajemo bolno svjesni da opet nismo ništa uspjeli ostaviti sa strane za poklone djeci koji idu u čizmice 6. prosinca i sve one sjajne paketiće koji će pod bor dva i pol tjedna kasnije, a novi outfit za doček 2019. da i ne spominjemo (iako upravo jesmo). E pa sad vi recite da se ne isplati pripremati za vrijeme darivanja već u rujnu.

Još uvijek ste uvjereni da ćete baš ove godine osmisliti najoriginalnije poklone do sada? Možda nije loše da, za svaki slučaj, u ladicu pospremite pokoji parfem za hitne situacije. Na kraju krajeva, svi znamo koliko često nas mašta i originalnost napuštaju kada su u pitanju pokloni, a katkad je bolje osloniti se na klasike i na ono s čim znate da ne možete pogriješiti.

Kako biste bili spremni za nadolazeća darivanja, od 14. do 23. rujna, u svim prodavaonicama dm-a, za kupnju dva ili više parfema ostvarujete 40 posto popusta. Samo neki od 500 parfema koji ulaze u akciju su: Bvlgari Aqua, Versace Blue Jeans, Moschino Cheap&Chic, Armani Code, Burberry Brit i mnogi drugi.

Više o akciji doznajte na Facebook ili internetskoj stranici dm-a.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju