Ovaj tjedan su vremenske prilike u skladu s kalendarom priznale jesensko godišnje doba, a s njim i tri para koja su otkrila kako u njihovim vezama više ne sja sunce te da je došlo vrijeme razlaza

Vijest kako Severina i Milan Popović više nisu par, u cijeloj je regiji barem na jedan dan postala glavna tema kuloarskih razgovora.

>> Severina se razilazi s Milanom Popovićem

Kralj bakra i još uvijek kraljica estrade, odlučili su krenuti svatko svojim putem, a detalje njihovog prekida sigurno ćemo još neko vrijeme otkrivati u intervjuima te na mnogobrojnim naslovnicama.


I dok se oni moraju dogovoriti oko skrbništva malenog Aleksandra, drugi popularni par Jelena Popović Volarić i Janko Popović Volarić nemaju takvih teških odluka.

>> Jelena Popović Volarić: 'Žene još uviejk ne sotavljaju muževe zbog manjka para'

Oni još uvijek nisu predali zahtjev za razvod, ali prepreke u njihovom zajedničkom životu, unatoč međusobnoj ljubavi, bile su presudne za život na različitim adresama.

 

Nives Celzijus je na svom Facebook profilu objavila status  'single', da bi kasnije otkrila kako razvod još nije pokrenut, ali isto je tako naglasila da će ona uvijek voljeti svog Dinu Drpića bez obzira na razvoj njihove ljubavne priče.

Nadamo se da će uskoro nekim drugim parovima zasjati sunce te da će celebrity scenu zagrijati koja zraka toplog sunca ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju