Kampanja za film 'Seks i grad' do sada je otkrila dva trailera filma te dva Photoshopom izbrušena plakata s glavnom glumicom, Sarah Jessicom Parker. Treći filmski poster pokazuje sve četiri glumice i do sada najnemilosrdnije retuširanje

Nakon što je na plakatu Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw, New Yorkom samouvjereno koračala u Louboutinkama, a na drugom sretno uživala na svjetlucavom pijesku pustinje, izašla je treća najava gdje napokon vidimo sve četiri glumice.

Tako se uz nju smiješe Kim Catrall, Kristin Davis te Cynthia Nixon.

Dok Kristin i crvenokosa Cynthia izgledaju koliko toliko prirodno, filmska Carrie 'spržena' je Photoshopom u tolikoj mjeri da joj lice djeluje kao da je kompjutorski animirano. No, još gore je prošla filmska seksom nezasitna Samantha koja gotovo ne sliči na sebe, s licem koje bi posramilo i savršeno izrađenu lutkicu.

Prvi film 'Seks i grad' prikazao je glumice u njihovoj pravoj životnoj dobi. Otvoreno su prikazane njihove bore te podočnjaci i ispijena lica u trenucima kada je to priča tako i zahtijevala.

To je jedan od razloga zbog kojeg su tolike žene i prihvatile likove kao sebi slične, nesavršene i ponekad sasvim obične.

VIDEO: Čiji preljub otkriva najava filma 'Seks i grad 2'

Brutalno fotošopirana Sarah Jessica Parker

Nadamo se da će, unatoč reklamnim umjetnim licima i plastičnim osmjesima, filmsko platno ipak pokazati glumice sa 'živim' licima i borama smijalicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju