Baš kada ste pomislili da su s ljetom nestala sva uzbuđenja i da se vraćate u dobro uhodnu monotonu rutinu, u grad dolaze ljudi čiji je životni zadatak razbijanje dosade. London Calling Comedy Club ponovo nam u goste dovodi tri nova komičara, direktno s uzbudljive londonske komičarske scene!

Dozvolite da vas upoznamo s rujanskim gostima koji će svojim nastupima Zagreb okupati smijehom, a kako bi vas nasmijali darujemo Ivu Barić, čitateljicu portala Zadovoljna.hr ulaznicama za nastup londonskih komičara večeras u 20.30 sati u zagrebačkom VIP klubu.

ROB COLLINS – MC

Rob je svoju karijeru započeo nastupom u jednom londonskom klubu točno deset godina. Od kada se dvije godine kasnije našao u finalnoj fazi natjecanja 'So You Think You Are Funny' postaje čestim gostom mnogih londonskih komičarskih klubova. Svojim britkim humorom i opuštenim stilom brzo osvaja simpatije publike, s kojom voli čavrljati o svim mogućim temama.

Ovaj se isrki komičar s londonskom adresom može pohvaliti dugačkom listom nastupa po najpoznatijim klubovima i prestižnim festivalima – poput legendarnog Comedy Store u Londonu ili festivala u Edinburgu. Zahvaljujući London Calling projektu Rob će turnejama po Kini, Hong Kongu, Singapuru i Istočnoj Europi pridodati i svoju prvu turneju po Hrvatskoj, u kojoj će imati ulogu voditelja programa.

BRYAN O’GORMAN – OPENING ACT

Ne dopustite da vas izgled zavara! Ovaj komičar prepun je inteligentnog humora. Odlična mješavina dobro napisanih šala i neobičnih karaktera koje dočarava u samo nekoliko godina učinila su ga jednim od najpopularnijih mladih komičara u njegovoj rodnoj Kanadi. Prije nekoliko mjeseci došao se iskušati u nastupima u Velikoj Britaniji i glas o njemu brzo se proširio londonskom klupskom scenom.

Odlično usklađuje unaprijed izvježban materijal s improvizacijama koje mu padnu na pamet u razgovorima s publikom. Bryan je jedan od onih komičara koji u sebi nose urođeni šarm velike zvijezde i izuzetno smo sretni što ga ugošćujemo u London Calling programu.

JOHN GORDILLO – HEDALINE ACT

Konačno jedan rođeni londonac! Zvijezda rujanske turneje John Gordillo je u neku ruku podjeljena osoba – radi se naime o komičaru, televizijskom voditelju i scenaristu humorističkih emisija, uključujući i one koje je uređivao s jednim od najvećih britanskih komičara – Eddijem Izzardom.

Svoje vrijeme van televizije provodi nastupajući u brojnim britanskim klubovima, a na međunarodnoj sceni može se pohvaliti nastupima u Hong Kongu, Tajlandu, Bahreinu, Španjolskoj i Cipru.

Gordilla se najkraće može opisati kao inspitrativanog i strašnog komičara s izuzetnim talentom.

Bilo gdje da gostuje John uspjeva zaintrigirati publiku i natjerati je na razmišljanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju