Dobra podloga, odnosno puder spas su u situacijama kada želimo prikriti sitnice poput neočekivanog prištića, crvenila, raznih flekica, borica, umora...

Galerija

Naravno, i kod pudera je, kao i kod svih drugih kozmetičkih proizvoda, bitno pronaći najbolju verziju za sebe. Ono što je jednoj osobi najbolji puder na svijetu, drugoj može biti noćna mora. Jedan od faktora na koji je bitno paziti prilikom odabira pudera je tip kože. 

U obzira morate uzeti je li vaša koža sklona aknama, suha, mješovita, normalna ili - zrela.

U slučaju zrele kože dobar puder može joj pomoći da izgleda i do deset godina mlađe. Bitno je da proizvodi koje birate ne budu teški jer takvi se skupljaju u borama koje onda postaju još vidljivije.

Ako ste ušli u 40-e za sebe pronađite puder koji će biti lagan, hranjiv i s kojim će vaša koža blistati.U našoj galeriji izdvojili smo pudere za zrelu kožu među kojima se možda krije i vaš budući miljenik. Još jednom, naravno, ponavljamo da ne odgovaraju svima isti proizvodi, čak i kada su namijenjeni za kožu poput vaše. Međutim, metoda pokušaja i promašaja u nekom će vas trenutku sigurno dovesti do najbolje opcije.

Clinique Blended Face Powder and Brush, 345 kn
Clinique Blended Face Powder and Brush, 345 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)