Treće večeri najvećeg modnog događaja u regiji FASHION.HR-a pred prepunim gledalištem nastupilo je sedam dizajnera. Svoje nove kolekcije pokazali su: Martina Felja, Ana Bogdan, Hedra Design, Aman, Suzana Koprivnjak, Krie Design i Vesna Sposa

Treću večer Fashion.hr-a otvorila je revija Martine Felje koja je predstavila kolekciju za aktualnu sezonu jesen/zima 2015./16.

Dnevne varijante za poslovni izgled koje se baziraju na udobnim haljinama izmjenjivale su s večernjim koktel haljinama. Dizajnerica za ovu sezonu najavljuje crnu, bijelu te tirkiznu i zlatnu boju, a od materijala prevladavaju eko koža, jersey, pamučni baršun, dok su kaputi od vunene čioke.

Mlada splitska dizajnerica Ana Bogdan predstavila je kolekciju pod nazivom nomadic minimalism. Inspiraciju je pronašla u odijevanju nomada koje je slojevito, bogato teksturama i ukrasima sa razlicitim etno elementima. Nomadski osebujni stil ublažen je minimalističkim odjevnim komadima koji stvaraju jednu posve drugaciju modnu priču. Za izradu Bogdan je koristila pletivo, vunu te skaj u kombinaciji sa laganim i prozračnim viskoznim i poliesterskim tkaninama.

Ana Jagić koja stoji iza brenda Hedra Design predstavila je kolekciju Soundwave inspiriranu zvukom. Tu raznolikost u pojavi naoko jednostavnog elementa prenijela je na kolekciju, gdje se zvučni valovi očituju na razne načine - kao niskofrekventne trodimenzionalne forme, ili u dvodimenzionalnom, grafičkom obliku kao apstrakcija visokofrekventnih valova.

Novo ime na hrvatskoj modnoj sceni Aman te dizajnerica Martina Budek premijerno je nastupila na FASHION.HR-u. Uz neizostavne haljine, kolekcija za aktualnu sezonu bazira se na raznolikosti pojedinačnih komada koji se međusobno nadopunjuju i lako kombiniraju. Tu su hlače, suknje, bluze i topovi, te kaputi i jaknice u više različitih modela.

Cijela kolekcija je pažljivo promišljena na način da je odlikuje udobnost koja je imperativ svakodnevnog modernog odijevanja, a u izradi su korištena fina talijanska platna poput svile, brokata, pamuka i viskoznih tkanja posebno sofisticirane obrade.
 
Kolekcija naziva 'Deer season' ovogodišnje pobjednice natječaja Suzane Koprivnjak namijenjena je sezoni jesen/zima 2015. Inspiracija seže u guste slavonske hrastove šume i suživota divljači u njoj. Kao opozit odjevnim predmetima inspiriranih organičkim, kolekciju nose gornji odjevni predmeti u vidu kaputa, prsluka, vesti i pelerina, razigranijih krojeva, ali i dalje sa elementima minimalizma.

Modna dizajnerica Kristina Burja i dalje kroz svoj rad pokazuje veliko znanje u stvaranju konstrukcije odjevnih predmeta koji laskaju svakoj ženi. Dizajnerica naglašava da nije bitno samo fokusirati se na novitete već razvijati postojeće modele i usavršavati ih. Tako je cijela kolekcija nadogradnja onog što Krie design razvija već sezonama.

Od tkanina u kolekciji za sezonu jesen/zima dominiraju koža i baršun koji daju luksuzan karakter kolekciji, a dojam upotpunjuje i raskošan Oz nakit kao i unikatna, kukičana kruna od konca koju su izradile benediktinke iz samostana Sv. Marije, iz Zadra. Kristina Burja ne odustaje od prepoznatljivih Krie motiva koji na pravim mjestima naglašavaju cijelu ideju brenda, a to je rock glam stil za moćne žene.
 
Mistične boje jeseni motivirale su poznatu dizajnericu Vesna Sposu na dizajniranje romantične i izuzetno ženstvene kolekcije. Boje poput bordo i tamno plave dočaravaju živopisne boje koje se mogu vidjeti u jesenskim i zimskim danima, a osvježenje kolekciji daju boje poput roze i nude nijanse. Također, neizostavna je i zlatna boja koja se proteže kolekcijom kao nit vodilja. Razigranost u kolekciji ostvarena je romantičnim volanima na rubovima te elegantnim mašnicama na rukavima.

Danas je na rasporedu je revija modnog dvojca ELFS.