Skinuti se pred drugom osobom čin je najveće intimnosti i normalno je pri tome osjećati nelagodu. No ako je osoba pred kojom smo goli ona prava, ona će učiniti sve da taj osjećaj nestane. Žena se nikada ne bi smjela ispričavati zbog svog izgleda pa tako ni zbog "nedostataka" na tijelu. Ovih 6 rečenica ni jedna žena ne smije reći kada je gola – jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

 

1. Nemoj me gledati.
Umjesto toga razmišljajte ovako: Gledaj me. Cijelu mene. Ovo tijelo pruža ti puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mojeg golog tijela. Uzmi ga cijelog.

2.
Mrzim svoje...
Sami odlučujemo o tome što nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako vjerujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tijela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo "ubija" ugođaj.

Uskraćujete li partneru određene dijelove svoga tijela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj

3. Sviđa li ti se moja...
Ovo nije vrijeme za traženje potvrde o tome je li neki dio vašeg tijela lijep. Tako ćete samo stvoriti dojam nesigurne osobe, a partner će to skužiti. Osjećati se neugodno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osjećaja to će vam biti teže da ga se riješite i da zavolite kožu u kojoj jeste. Doznajte i 11 'sramotnih' stvari u seksu o kojima muškarci nemaju pojma.

4.
Ugasi svijetlo.
Jedna je stvar ako želite smanjiti svijetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili uzavreliju atmosferu, ali ako se želite sakriti u mraku, to je druga stvar. Ako vas netko osuđuje na svijetlu, ne zaslužuje vas imati u mraku.

5.
Oprosti zbog mojeg (X dijela tijela).
Uživanje i uzbuđenje izostat će ako ćete se partneru ispričavati zbog svojih 'nesavršenosti'. Partner bi trebao posebno voljeti dio vašeg tijela zbog kojeg se osjećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste. Pročitajte i 5 stvari koje muškarci uvijek primijete na ženi tijekom seksa.

6. Ne želiš to vidjeti.
Uskraćujete li partneru određene dijelove svoga tijela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.