Ribe će ovo ljeto zaroniti u svijet duboke ljubavi. Emotivne ribe nikad nisu imale problem pokazati svoje emocije, a to je ključ uspjeha kod izgradnje kvalitetnih ljubavnih odnosa.

Sunce od 21. lipnja kreće kroz vodeni znak raka približavajući se vašem srcu. Ljeto 2022. ribama donosi pravu ljubavnu renesansu. Kroz srpanj ćete osjetiti navalu pozitivnih emocija koje će vam omogućiti da pronađete ljubav svog života. Autentičnost, strast i moć izražavanja emocija omogućit će vašoj intuiciji da radi bez greške.

Već početkom srpnja Mars će se prebaciti u znak bika, aktivirajući vašu moć komunikacije. Započet će period samoupoznavanja. Imat ćete veliku želju za učenjem novih stvari, a to će biti prava prilika za upoznati osobu s kojom ćete provesti život.

Na prvu će vam se činiti nemogućim sagraditi kvalitetan odnos s tom osobom, ali nemojte odustati jer vas sreća čeka iza ugla. 

Ako niste raspoloženi za kvalitetnu raspravu, bolje se klonite sukoba jer bi oni mogli ugasiti vašu pozitivnu energiju. Zauzete ribe će naići na sitne probleme uzrokovane nerazumijevanjem druge strane. Nemojte burno reagirati, objasnite svoje ciljeve i razgovorom riješite sve nedoumice.

Od lipnja pa sve do rujna, ribe će se suočiti s mnoštvom ljubavnih iznenađenja. Nemojte izbjegavati ljetna druženja s prijateljima. Ako se budete osjećali iscrpljeno, vratite energiju u dobrom društvu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju