Rihanna je velika ljubiteljica nekonvencionalnih odjevnih komada, obuće i dodataka, a to je dokazala i svojim novim modnim odabirom

Rihannine odjevne kombinacije ne morate voljeti, ali čak i oni koji nisu ljubitelji njezinog stila priznaju da kad je u pitanju moda, baš nikada nije dosadna.

Svojim izdanjima uvijek izaziva podijeljena mišljenja i rasprave, bez obzira na to radi li se o svečanim ili svakodnevnim izdanjima.

Ovaj put to je napravila odabirom tenisica. Točnije, radi se o hibridnom modelu tenisica i sandala brenda Puma koji zbog otvorenog rista mnoge podsjeća na sandale.

Kombinirala ih je s običnom dugačkom crnom haljinom i torbicom modne kuće Gucci. Njezinim obožavateljima svidio se odabir obuće i dočekali su ga samo s riječima pohvale.

Fantastične su i ona i tenisice. Samo RiRi ovo može nositi, jedan je od pozivitnih komentara, ali našlo se na društvenim mrežama mjesta i za one negativne. Nikada ih ne bih nosila. Jednostavno su mi ružne. To su cipele koje još uvijek ne znaju što žele biti kad odrastu, tenisice ili sandale, napisala je korisnica Instagrama.

U galeriji pogledajte kakve još modele tenisica Rihanna inače voli nositi.

Sviđaju li vam se Rihannine tenisice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju