Počela je nova sezona Supetalenta, a osim sjajnih nastupa, pozornost su privlačila i fantastična modna izdanja članice žirija Maje Šuput.

Galerija Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta +1 Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta

Marko Grubnić, zadužen za Majin izgled u Supetalentu, istaknuo je kako je siguran da će u ovoj desetoj sezoni pomaknuti granice, puno više nego do sada.

Sve što stvaramo u ovoj sezoni sada prelazi u kostimografiju, ali to televizija može podnijeti i to Maja može podnijeti. Igrali smo se s detaljima, neki će reći da je to malo i previše – možete misliti kako je kad ja to kažem.

S obzirom na to da je to televizija koja obožava detalje, poklopilo se da svaki njezin stajling za ovu sezonu odlično funkcionira. Jako smo sretni, ponosni i zadovoljni. To je najveća sreća u ovom poslu, kad zadovoljan legneš u krevet, rekao nam je Marko.

Već smo u prvoj epizodi Supertalenta imali priliku vidjeti Majina spektakularna modna izdanja, a Marko nam je rekao da su sezonu otvorili s posebnom unikatnom bomber jaknom.

Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta (Foto: Marko Grubnić/Instagram)

Maja je u stolac žirija zasjela u ružičastom korzetu ispod kojeg je nosila bijelu košulju dugih rukava. Kombinaciji je bombastični efekt dala već spomenuta bogata, ružičasta, 3D bomber jakna.

Stvarali smo je poprilično dugo i strpljivo. Jakna je toliko dominantna i moćna da smo htjeli maksimalno raščistiti stajling. Kao što vidite, izgleda kao da smo zaboravili nešto dolje obući, ali upravo to je bio cilj – naglasiti moć te jakne.

Odabrali smo i klasičnu, bijelu mušku košulju i korzet ne bismo li njime naglasili ženske obline. Posebno je upečatljiv veliki cvijet koji se odlično uklopio kao kravata-mašna. Svi ti detalji nastaju nekoliko minuta prije emisije, a to na kraju i odredi cjelokupni stilski dojam,
ispričao nam je Marko i naglasio kako je Majina jakna jako teška zbog čega je nije lako nositi.

Ali Maja i ja imamo pravilo kojeg se već dugo pridržavamo: Ako je udobno i ugodno, onda nije dobro, dodao je.

Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta (Foto: Marko Grubnić/Instagram)

Maja je na glavi imala ružičastu tokicu s mrežicom. Radi se o modnom dodatku za koji stilist Marko Grubnić naglašava da svakom izdanju daje wow efekt, a osobi koja ga nosi daje dozu tajnovitosti.

Kada je u pitanju obuća, stilist je ovo izdanje upotpunio bijelim čizmicama s tankom visokom potpeticom. Ružičasto izdanje Marko je podijelilo sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Ovo samo Maja može isfurati. Ludooo i genijalno, napisala je ispod objave voditeljica i pjevačica Minea.

Maja Šuput: Teatralna haljina i štikle s perjem u sjeni obožavane jesenske torbe Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 1 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 2 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 3 +4 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 4

Savršena boja: Štikle Maje Šuput baš su pravi spektakl Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino Štikle modne kuće Aquazzura +1 Štikle modne kuće Aquazzura

Inače, ukrasi za kosu kao savršena nadopuna svakom stajlingu bili su tema videoserijala Dreskod, a savjete našeg Marka možete poslušati u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju