Janko Popović Volarić redovito se nalazi na popisima najzgodnijih hrvatskih glumaca – u anketi čitateljica Zadovoljna.hr zasjeo je i na prvo mjesto ove ljestvice.

Galerija Janko Popović Volarić stari poput dobrog vina Slavko Sobin s godinama je sve zgodniji Alen Liverić +3 Miljenik žena Filip Juričić

Janko Popović Volarić uskoro će ispuhati 43. svjećicu na rođendanskoj torti, a njegove obožavateljice tvrde da nikad nije izgledao bolje. Mi ga dodajemo i na popis onih Hrvata koji stare poput dobrog vina te su s godinama sve bolji.

Godine su samo broj i kada je u pitanju Frano Lasić. Riječki glumac koji ima 68 godina plijeni pažnju ljepšeg spola već više od pola stoljeća.

Frano Lasić Frano Lasić (Foto: Livio Andrijic / Tonci Plazibat/Cropix)

Miljenik žena – u Hrvatskoj, ali i u svijetu – bio je i ostao Goran Višnjić. Šibenski glumac s holivudskom adresom očarao je žensku publiku svojom markantnom pojavom, ali i ogromnim talentom.

x

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte kako su neki od zgodnih hrvatskih glumaca izgledali nekad, a kako izgledaju danas.

Goran Višnjić ostao je miljenik žena Goran Višnjić ostao je miljenik žena (Foto: Dragan Matic / CROPIX / AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju