Lijepa šalica čini ritual ispijanja kave ili čaja još dražim dijelom dana, a ako ste u potrazi za šalicom koja je elegantna i funkcionalna, razmislite o onima s dvostrukom stijenkom.

Galerija +0 Šalice s dvostrukom stijenkom su lijepe, funkcionalne i izdržljive

Ove šalice čest su prizor na društvenim mrežama jer jednom kada u njih ulijete kavu ili čaj, jednostavno dobijete želju izvaditi mobitel i uslikati taj prizor.

Međutim, dvostruke stijenke, osim što lijepo izgledaju, imaju i svoju funkciju. Za početak, vanjsko staklo će spriječiti uobičajeno "prženje" pristiju. Ove šalice možete držati u ruci bez straha od opeklina.

Šalice s dvostrukom stijenkom su lijepe, funkcionalne i izdržljive Šalice s dvostrukom stijenkom su lijepe, funkcionalne i izdržljive (Foto: Zadovoljna.hr)

Šalice s dvostrukim stijenkama u osnovi su staklo unutar stakla. Dok se rade, zrak između dva stakla se isisava van i stvara se vakuum, koji služi kao odličan izolator pa ove šalice duže održavaju piće na željenoj temperaturi.

Chia šalice Filipe Sorko i Antuna Ružolčića Točka, točka, točkica: Najslađe Chia šalice s hrvatskim potpisom koje putuju diljem svijeta

Još jedan plus im je i njihova izdržljivost. Mi smo zato zavirili u trgovine i u našoj galeriji izdvojili dio ponude prozirnih šalica s dvostrukom stijenkom u kojima kava postaje najfotogeničniji napitak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju