Salma Hayek Pinault sa suprugom Françoisem-Henrijem Pinaultom ljetuje u Meksiku, a bračni par na jahti trenutno boravi kod grada Los Cabosa, poznatog meksičkog ljetovališta. Na jahti imaju i društvo pa je zanosna Salma lako našla nekoga tko će je fotografirati u bikiniju, a bili su tu i paparazzi na zadatku.

Galerija Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 7 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 4 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 6 +7 Salma Hayek nosi plavo-bijeli bikini brenda Camilla

Na fotografijama koje su još jednom istaknule puteno tijelo Salme Hayek, holivudska glumica nosi bikini plavo-bijelog uzorka boho stila.

Riječ je o modelu dvodijelnog kupaćeg kostima brenda Camilla s gornjim dijelom trokutastih košarica i vezanjem oko vrata, dok su niske gaćice klasičnog bikini kroja. Dašak glamura Salminom bikiniju daju sitni metalni detalji zlatne boje.

Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 1 Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju brenda Camilla (Foto: Profimedia)

Nakon kupanja glumica je preko kupaćeg odjenula ogrtač-haljinu dugih rukava, također plave boje. Modni komad za plažu brenda Lola New York izrađen je od laganog polu prozirnog materijala, ukrašen lijepim vezom te ima vezanje s prednje strane.

Salma Hayek nosi plavo-bijeli bikini brenda Camilla Salma Hayek nosi plavo-bijeli bikini brenda Camilla (Foto: www.lyst.com)

Lejla Filipović Lejla Filipović: Bikini-gaćice koje vizualno izdužuju noge i oblikuju struk

Odličan ogrtač u stilu haljine taman dovoljno pokrije, a opet je lagan kao da nemate ništa na sebi pa ga se bez problema može nositi i na kavu, u šetnju i u sličnim situacijama. Salma ga je kombinirala uz crne gumene natikače s debljim potplatom u stilu platforme s potpisom modne kuće Gucci.

Salma Hayek u plavo-bijelom bikiniju - 5 Salma Hayek nosi ogrtač-haljinu brenda Lola New York (Foto: Profimedia)

Eva Longoria: Tako običan bikini kakav vole nositi žene i putenije i sitnije građe tijela Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 6 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 2 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 1 +3 Eva Longoria u crnom bikiniju na plaži - 3

Platforme za poludjeti: Potpetice Salme Hayek od 16,5 cm u kojima hodaju samo najvještije dame Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 7 Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 6 Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 3 +6 Salma Hayek u platformama od 16,5 centimetara - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju