Lejla Filipović ljetni odmor provodi u Zavali, malom naselju na otoku Hvaru u sastavu općine Jelse. Zavala je ime dobila po rtu Zaca (od žalca), a nastala je kao sekundarno naselje sela Pitava, no posljednjih se desetljeća osamostaljuje razvijajući se kao turističko mjesto s turističkim sadržajima.

Ljepote Zavale na Hvaru otkrila je i Lejla Filipović, koja ondje ljetuje, a djelić atmosfere s ljetovanja podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu. Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira na stijenama uz valovito more. Idilični morski pejzaž Lejla je dodatno uljepšala svojom pojavom u crnom bikiniju.

Lejla Filipović Lejla Filipović (Foto: Instagram@lejla.filipovic)

Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima ima tanke naramenice te efektni prorez između grudi ukrašen perlicama. Donji dio bikinija su gaćice visokog struka, a riječ je o kroju koji vizualno izdužuje noge te naglašava struk, kamuflirajući pritom trbuščić ako žena želi eventualne "nedostatke" učiniti manje vidljivima. Uz jednostavni, a opet ženstveni bikini, Lejla je nosila slamnati šešir bež boje s dodatkom crne.

Ka i uvik gledan more... Ovu tajnu koja diše, citirala je Lejla Filipović uz fotografiju stihove Oliverove pjesme "Trag u beskraju" – prelijepi stihovi i prelijepa fotografija koja će Lejli sigurno biti draga uspomena s ljetovanja.

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Baš su udobne! Sandale Lejle Filipović stvorene su za duge ljetne šetnje Lejla Filipović Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale +1 Mango sandale

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju