Želite li svojoj kolekciji cipela s visokom potpeticom dodati jedan par sa sasvim posebnom potpeticom, koja asocira na ljeto, onda bi ove ljepotice koje smo pronašli u trgovini Zara mogle biti baš ono što tražite.

Galerija Sandale iz Zare s potpeticom u obliku školjke - 4 Sandale iz Zare s potpeticom u obliku školjke - 3 Sandale iz Zare s potpeticom u obliku školjke - 2 +1 Zara, 69,95 eura

I baš ono što vam treba! Jer uvijek nam trebaju još jedne nove cipele, to nas veseli! Pogotovo kad su ovako slatke i lijepe s prozirnom potpeticom u obliku školjke. Gornji dio sandala ima tanke remenčiće te četvrtasti vrh, dok je potpetica u obliku školjke visine 9,3 centimetara.

Sandale iz Zare s potpeticom u obliku školjke - 1 Zara, 69,95 eura (Foto: www.zara.com)

Sandale dolaze u dvije verzije, metalik srebrnoj i kožnatoj bež boje. Obje verzije istaknut će preplanulu put i biti sjajan odabir za trenutke kada se želimo fino srediti i nositi cipele koje će zasigurno biti primijećene. No nisu samo atraktivne već i udobne za nošenje jer imaju fleksibilni uložak od lateks pjene za dodatni komfor.

Mogu li sandale biti više ljetne od ovih ljepotica s potpeticom poput školjke! Dostupne su u online trgovini brenda Zara po cijeni od 69,95 eura, a nemojte predugo razmišljati želite li ih u svom ormaru jer su neki brojevi već rasprodani.

Sandale iz Zare s potpeticom u obliku školjke - 5 Sandale dolaze u dvije verzije, metalik srebrnoj i kožnatoj bež boje (Foto: www.zara.com)

Jelena Perić: Haljina od 18 eura koja može biti dio ležernih i svečanih ljetnih kombinacija Jelena Perić Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare +2 Haljina s uzorkom i kamenčićima iz Zare

Brzo se rasprodaje: Duga haljina iz Zare s raskošnim volanima i najljepšim uzorkom Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare Haljina s volanima i uzorkom iz Zare +3 Haljina s volanima i uzorkom iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju