Hrvatska atletičarka Sandra Perković bila je jedna od uzvanica na proslavi 2. rođendana podcasta Ane Radišić. Velika zabava održala se u zagrebačkom hotelu Esplanade, a razloga za veselje imala je i Sandra.

Galerija Ana Radišić i Sandra Perković Sandra Perković u društvu Nevena Ciganovića Sandra Perković +0 Sandra Perković nosila je štikle u zelenoj boji s efektnom ukrasnom kopčom

Naime, jučer je proslavila i svoj 32. rođendan. Dvostruka olimpijska, svjetska te peterostruka europska prvakinja u bacanju diska za ovu je prigodu odjenula čipkastu haljinu mini kroja s visokim ovratnikom i dugim rukavima.

Ana Radišić i Sandra Perković Ana Radišić i Sandra Perković (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Haljinu u tamnijoj nijansi ružičaste boje kombinirala je sa satenskim slingback štiklama u zelenoj boji ukrašenim efektnom kopčom.

Sandra Perković nosila je štikle u zelenoj boji s efektnom ukrasnom kopčom Sandra Perković nosila je štikle u zelenoj boji s efektnom ukrasnom kopčom (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Popularnost cipela s blještavom kopčom možemo zahvaliti Manolu Blahniku. Ovaj legendarni dizajner većinu svojih modela nadopunjuje upravo tim raskošnim ukrasnim elementom.

Očekivano, njegove cipele potom inspiriraju komercijalne modne brendove diljem svijeta koji su u svoju ponudu uvrstili znatno povoljnije kopije Blahnikovih modela u koje su se žene diljem svijeta nepovratno zaljubile.

Manolo nikad nije formalno izučavao izradu cipela. Svoje vještine usvojio je posjećujući tvornice cipela i postolare, a u početku se bavio samo izradom muških cipela. Na sreću štovateljica njegova rada, zaključio je kako ga dizajn muških cipela ograničava jer mu ne dozvoljava da se do kraja izrazi i upotrijebi svoju maštu, a potom se u potpunosti prebacio na dizajn ženskih cipela.

Sandra Perković u društvu Nevena Ciganovića Sandra Perković u društvu Nevena Ciganovića (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju