Na Svjetski dan kretanja, a u sklopu projekta "Živjeti zdravo" Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo dr. Sanja Musić Milanović predstavila je na konferenciji za medije u Zagrebu uređene hodačke staze i parkove.

Cilj tog nagrađivanog projekta financiranog iz fondova Europske unije jest potaknuti ljude svih životnih dobi na tjelesnu aktivnost, a posebice one koji su posljednjih godina bili neaktivni, da u svoj život uključe svakodnevno hodanje kako bi očuvali i unaprijedili svoje zdravlje.

Uređenje staza i parkova za tu namjenu u svim hrvatskim županijama svakako će ljude dodatno motivirati da se prošeću sa svojim voljenima.

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: Detalj koji je uspješno razbio crnu kombinaciju

Sanja Musić Milanović ljubiteljica je ženstvene elegancije, pa je i za tu priliku odjenula kombinaciju koja odiše profinjenošću i stilom.

Izdanjem je dominirala zelena suknja A-kroja s volanima do koljena koja proljepšava siluetu. Riječ je o modelu nepogrešiva kroja koji laska ženskoj figuri, pa ne čudi što se nalazi u ormarima mnogih.

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: Salonke koje izazivaju podijeljena mišljenja među ljubiteljicama štikli

Suknju A-kroja prva je dama sparila s crnim strukiranim sakoom, a jedini stilski odmak od uobičajenog ponudila je nošenjem sportske majice u zelenoj boji s imenom projekta – Živjeti zdravo.

Izdanje je zaokružila crnim najlonkama i parom klasičnih crnih štikla s naglašenim špicom, a cijelu kombinaciju podigla je zanimljivim komadom nakita, ali i velikim osmijehom. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju