Supruga predsjednika Republike prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, koja zajedno s predsjednikom Milanovićem boravi u radnom posjetu SAD-u, sastala se u Woodlandu u okolici New Orleansa s članicama Hrvatsko-američkog društva iz Louisiane te članicama Kluba žena porijeklom iz Dalmacije.

Galerija Sanja Musić Milanović Crveno-ružičasto izdanje Sanje Musić Milanović Crveno-ružičasto izdanje Sanje Musić Milanović +1 Crveno-ružičasto izdanje Sanje Musić Milanović

Tijekom razgovora naglasila je kako je impresionirana aktivnostima ovih udruga koje su se istakle humanitarnim radom i organiziranjem pomoći Hrvatskoj kada je bilo najpotrebnije.

Prva dama posebno je pohvalila aktivnosti kluba na stalnoj promociji Hrvatske, uključujući organiziranje prezentacija o hrvatskoj povijesti i kulturi te učenje hrvatskog jezika.

Za ovu prigodu odjenula je kombinaciju boja koja se nekada u modnom svijetu smatrala modnim promašajem, ali ovaj nekonvencionalni spoj prihvaćen je već neko vrijeme, a prva dama svojom je kombinacijom dokazala da ružičasta i crvena boja itekako idu zajedno.

Crveno-ružičasto izdanje Sanje Musić Milanović Crveno-ružičasto izdanje Sanje Musić Milanović (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske)

Odjenula je elegantni crveni sako strukiranog kroja i koso rezanih džepova ispod kojeg je nosila košulju također crvene boje.

Donji do kombinacije činila je ružičasta suknja A-kroja s nedovršenim rubom uz koju je prva dama nosila salonke iste boje. Kosu je raspustila, a modne dodatke poput nakita ovaj put je preskočila čime je još više do izražaja došla nekad tabu-kombinacija boja koja izgleda nevjerojatno šik.

Sanja Musić Milanović: Torbica zebrastog uzorka koja podigne i najdecentniju kombinaciju Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 6 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 4 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 3 +3 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 7

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju