Za glamurozni događaj Ballet Fall Fashion Gala koji se svake godine održava u New Yorku Sarah Jessica Parker izabrala je haljinu koja će se sigurno puno komentirati.

Galerija Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena - 6 Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena - 4 Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena - 2 +3 Sarah Jessica Parker nosi sandale u različitoj boji  

Slavna glumica nosila je ekstravagantnu kreaciju s potpisom dizajnera Zaca Posena, haljinu sašivenu od metara i metara sjajnog materijala u žarkoj boji fuksije. Voluminozni donji dio i rukavi, haljini daju dramatičnost, dok dio u predjelu torza ima kroj korzeta.

Sarah Jessica Parker u ovoj raskošnoj toaleti svakako je ostavila dojam, a ne može se ne primijetiti i (pre)naglašeni dekolte. Čini se da je haljina ipak previše stisnula glumičine grudi, što vjerojatno nije baš ugodan osjećaj.

Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena - 1 Sarah Jessica Parker u dramatičnoj haljini Zaca Posena (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 6 Sarah Jessica Parker: Haljina kakvu bi Carrie odobrila u samo jednoj situaciji

Scena iz \"Seksa i grada\' Izbrisana scena iz "Seksa i grada": Dokaz da je Samantha stvarno bila najbolja prijateljica

Toaletu za Ballet Fall Fashion Gala Sarah je kombinirala uz sandale s vlastitim potpisom, a ni one nisu bile nimalo obične – jedna sandala bila je u ružičastoj, a druga u žutoj boji. Prisjetimo se, sandale različite boje Sarah Jessica Parker, odnosno Carrie Bradshaw nosila je i u jednoj epizodi serije "Seks i grad" pa je glumičin izbor sandala u drugoj boji možda i mali omaž kultnom liku kojeg je odglumila.

Pogledajte i Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu koji voli "nesavršenosti" na tijelu:

Meghan Markle: Dokaz da (ne)popularni odjevni komad voli "nesavršenosti" na tijelu Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 5 Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 6 Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 3 +10 Meghan Markle u (ne)popularnom odjevnom komadu - 7
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju