Krenula je nova sezona Supetalenta, zabavnog showa Nove TV koji nas svake nedjelje uveseljava zanimljivim točkama darovitih natjecatelja. Osim točaka, pažnju uvijek privlače i modne kombinacije žirija, koje su kroz sezone postale sastavni dio blještave pozornice.

O teatralnom izdanju Maje Šuput govori se danima, a jedna takva kombinacija vrckava je i vesela, baš poput Maje

Kristali, perje, nakit i uopečatljivi detalji svaku modnu igru podižu na višu razinu, a baš u takvim stiliskim izborima pjevačica i članica žirija najviše uživa. 

Iza Majinih izdanja stoji stilist i dizajner Marko Grubnić.

Karnevalsko izdanje, kako ga je opisao Marko, sastoji se od korzetirane mini haljine u ružičastoj boji, ukrašene ručno izrađenim i ušivenim perjem. Perje su, govori nam Marko, pažljivo ušivali na Maji, kako bi bili sigurni da je sve na svome mjestu.

Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu (Foto: Nova TV)

Maja mi je rekla kako obožava ovaj stajling. Kad je vidjela fotografije, samo mi je napisala: Wow, ovo je stvarno wow!, govori nam Marko koji je mini ružičastu haljinu izradio u suradnji s dizajnericom Ivanom Bilić.

Ovo je izdanje baš u Majinom stilu. Veselo, vrckavo, zaigrano, šareno. Ima jako puno kristala, veliku naušnicu i ogroman prsten. Kristala nikad dovoljno pa si je Karlo Rusan također dao oduška i kristale stavio i na oči. Ovo je jedini projekt u kojem se možemo igrati, a da nam nitko ne zamjeri i ne kaže da smo ludi, govori Marko.

Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu (Foto: Nova TV)

Osim upečatljivih detalja i doista impresivnog nakita, cijelu je kombinaciju začinila i sasvim neobična frizura.

Pričvrstilismo dvije kugle kako bismo dobili ogromnu frizuru, a da nam ne smeta za haljinu, objasnio je Marko i dodao kako su se ovoga puta igrali, baš poput male djece, i to na zadovoljstvo svih koji su sudjelovali u ovom outfitu pa tako i same Maje Šuput.

Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

"Izgleda kao da smo zaboravili nešto dolje obući...": Teatralno izdanje Maje Šuput koje pomiče granice Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta +1 Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta

Ako vas zanima kako šljokice uklopiti u outfit, pogledajte video u kojem Marko Grubnić dijeli korisne modne savjete. 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju