U subotu je u Washingtonu održana Godišnja večer Udruženja dopisnika Bijele kuće, a među slavnim uzvanicima posebno se istaknula glumica Scarlett Johansson u divnoj bijeloj haljini.

Galerija Scarlett Johansson u bijeloj Armani Privé kreaciji Scarlett Johansson i suprug Colin Jost Scarlett Johansson blistala je u bijeloj haljini +0 Scarlett Johansson u bijeloj Armani Privé kreaciji

Klasični glamur i besprijekorna elegancija ono su što je slavna glumica predstavila na svečanom događaju, a bila je pratnja suprugu, komičaru Colinu Jostu, koji je bio zadužen za vođenje programa.

Scarlett je nosila zadivljujuću bijelu haljinu bez naramenica iz radionice Armani Privé. Maleni kristali pratili su rubove vanjskog šava prelijepe kreacije, a haljina je dodatno stilizirana dijelom oko vrata koji izgleda poput šala.

Scarlett Johansson u bijeloj Armani Privé kreaciji Scarlett Johansson u bijeloj Armani Privé kreaciji (Foto: Profimedia)

Što se tiče šminke, glumačka je zvijezda fokus zadržala na usnama, odabravši ruž u nijansi crvene trešnje u kombinaciji s neutralnim smeđim sjenilom.

Dugu plavu kosu Johansson je zataknula iza ušiju te je oblikovana u klasične valove nadahnute starim Hollywoodom. Izbor nakita pratio je minimalističku eleganciju, kao i zlatne sandale koje su provirivale iz suptilnog proreza.

Scarlett Johansson inače je Pradina ambasadorica, a iznimka koju je napravila noseći Armani Privé odličan je primjer zvjezdanog outfita za crveni tepih kojemu je nemoguće naći zamjerku.

Scarlett Johansson i suprug Colin Jost Scarlett Johansson i suprug Colin Jost (Foto: Profimedia)

Na Oscarima 2015.: Zelena haljina Scarlett Johansson uspjela je zasjeniti "neugodan" trenutak s Johnom Travoltom Scarlett Johansson na dodjeli Oscara 2015. godine - 4 Scarlett Johansson na dodjeli Oscara 2015. godine - 1 Scarlett Johansson na dodjeli Oscara 2015. godine - 2 +7 Scarlett Johansson na dodjeli Oscara 2015. godine - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju