Jedna od najvrjednijih stvari u životu svake žene su najbolje prijateljice. One su uz nas u dobrim i lošim vremenima, tješe nas kad smo tužne, sretne su s nama, pokušavaju nas oraspoložiti kada imamo loš dan...

Svatko u životu, dakle,  treba barem jednu najbolju prijateljicu, a kada je ona jarčica po horoskopu priča postaje još bolja.

Jarčice su inteligentne, zabavne, lojalne... Ako među bliskim prijateljicama imate jarčicu možete se smatrati sretnom osobom jer ona je sigurno netko tko će vaš život učiniti još boljim.

Jarčice su prijateljice koje postaju obitelj i ne postoji ništa na ovom svijetu što neće učiniti za vas.

Slika nije dostupna Jarac godišnji horoskop 2021.

Slika nije dostupna Ljubavni horoskop za 2021. godinu: Kakve promjene očekuju znakove?

One znaju kad vam treba ozbiljan razgovor, a kad vam je potrebna samo dobra zabava. Svojim postupcima govore više od riječi. Kad ste tužni isplanirat će cijeli dan zabavnih aktivnosti samo kako bi vam skrenule misli s lošega.

Ako ovo nije dovoljno razloga da još više cijenite svoju jarčicu u nastavku pročitajte još sedam razloga zašto su jarčice najbolje prijateljice.

1. Otkrit će vam bogatsvo glazbe

Kada je u pitanju glazba, jarčice nikoga ne diskriminiraju. Ona može slušati sve od rocka do klasike. Cijeni gotovo svaki žanr što je savršeno jer glazba je jedna od onih stvari koje tako dobro okupljaju ljude.

Bez obzira o kakvoj se prigodi radilo, njezine DJ sposobnosti nikad neće razočarati. Budući da toliko voli glazbu, jednom kada se život vrati u normalu, s vama će spremno ići na koji god koncert ili festival poželite.

2. Uz nju se osjećate kao dio obitelji

Jarčice su jako vezane uz obitelj, ali ne morate biti u krvnom srodstvu da bi vas smatrale njenim članom. Jednom kada se zbližite i provedete dovoljno vremena skupa, njezina će obitelj postati vaša.

Uzrečicu "moja kuća je tvoja kuća" shvaća vrlo ozbiljno. Vjerujte joj kad vam to kaže - jer to ozbiljno misli.

Kad god ju budtete trebali, ona će biti tu jer to je ono što članovi obitelji čine jedni za druge.

Catherine Middleton Neustrašiva alfa-žena: Otkrijte sve o ženama jarčevima

3. Nevjerojatno je praktična

Jarčica je ona prijateljica koja će vam reći čak i ono što ne želite čuti. Nju želite kraj sebe kad vam treba netko tko će biti racionalan i stati na kraj vašim suludim planovima. Nju nećete uvjeriti da vam nešto treba ako vam stvarno ne treba.

Iako će vam se nekada njezina praktičnost činiti dosadnom, na kraju ćete biti zahvalni što je zaustavila neke vaše ideje u korijenu. Ona samo pazi na vas, a to je najbolja vrsta prijateljice.

4. Jarčica je onaj glas u glavi koji vam govori kada je vrijeme za stati

Žene rođene u ovom znaku su majstorice samokontrole. Ako ste na tom području slabi, onda od njih definitivno možete nešto naučiti.

Uz njih se ne morate brinuti hoćete li prekršiti dijetu ili nešto slično. Čak ako se to i dogodi, ona će znati vratiti vas na pravi put.

5. Jarčice su sjajne u upravljanju - svime

Ako imate popis stvari koje morate napraviti u jednom danu, jarčica će vam pomoći da to uistinu i napravite. One su sjajne za upravljanje vremenom, ljudima i situacijama.

Ako vam je neka situacija prestresna, nazovite svoju prijateljicu jarčicu koja će točno znati što trebate učiniti.

6. Jarčice su puno odgovornije od prosječne odrasle osobe

U životu ćete teško upoznati osobu koja je odgovornija od jarčice. Ponekad će se ponašati više kao mama nego kao prijateljica, ali to je samo zato što želi najbolje za vas.

Podsjetit će vas na vaše obaveze, a ako odete na odmor ne trebate niti sekundu brinuti za svoje biljke.

7. Uvijek stoji čvrsto iza svojih stavova

Ono što trebate znati, ako planirate raspravljati s jarčicom, je to da je ona jako tvrdoglava.S druge strane, činjenica je da je u većini slučajeva i u pravu, čak i onda kada ne želite da bude.

Ona ne želi biti teška osoba. Jednostavno vjeruje svom instinktu i zna kada je u pravu oko nečega. Ovo se odnosi i na prijateljske savjete. Vaša sreća joj je na prvom mjestu, ali to ne znači da vam neće reći svoje iskreno mišljenje i kako ona misli da stvari stoje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju