Tko će pronaći svoju srodnu dušu? Kome zvijezde proriču prekid i novu fatalnu ljubav? Sve to možete saznati u ljubavnom horoskopu za 2021. godinu.

1. OVAN

Početak godine bit će dobar i na ljubavnom planu, a mirno ljubavno razdoblje trajat će do početka ožujka. Nakon toga ovnove u vezi ili braku očekuje nestabilan period u kojem bi moglo doći do problema s partnerom.

Glavni uzrok tih problema bit će nedostatak kvalitetne komunikacije i zato nemojte zaboraviti na važnost iskrenog razgovora u takvim trenucima. Strasti će se smiriti tek početkom srpnja, ali i porasti jer tada nastupa razdoblje potrebe za intenzivnom romansom. Iskoristite taj period kako biste opet rasplamsali osjećaje prema partneru.

Ovnovi samci najviše šanse za pronalazak ljubavi imaju između siječnja i ožujka te nakon srpnja. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za ovnove za 2021. godinu.

2. BIK

Ljubavni život bikova samaca mogao bi biti vrlo turbulentan u 2021. godini. Naradit će se i na tom polju jer će morati zadobiti povjerenje potencijalnih novih partnera. U ljubavnom smislu, u novoj godini držite se podalje od drugih bikova, ovnova i škorpiona, a ljubav tražite među vagama, ribama i rakovima s kojima ćete se posebno dobro slagati.

Bikove u vezama ili braku očekuje mirnija ljubavna godina u kojoj će raditi na svom ljubavnom odnosu u želji da ga dodatno stabiliziraju i ovčrsnu. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za bikove za 2021. godinu.

3. BLIZANCI

Ljubavni život blizanaca mogao biti na kušnji između travnja i lipnja. I dok ćete u poslovnom smislu biti diplomatski nastrojeni i realni, na ljubavnom planu to će ići malo teže. Suzdržavajte se od naglih odluka koje bi vas na kraju mogle povrijediti iako mislite da će vam možda donijeti sreću.

Blizance u duljim vezama i brakovima mučit će osjećaj monotonije i distanciranosti, ali umjesto nepromišljenih poteza bolje je proraditi na komunikaciji s partnerom kako ne biste doživjeli veliko razočaranje.

Najpovoljnije vrijeme za ostvarivanje nove romansu bit će razdoblje od sredine kolovoza do kraja listopada. Uđite u nju neopterećeno i bez velikih planova, a na kraju biste se mogli ugodno iznenaditi ishodom. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za blizance za 2021. godinu.

4. RAK

S dolaskom nove godine, emotivni rakovi počet će preispitivati svoje ljubavne odnose. Osjetit će potrebnu da napokon izraze svoje nezadovoljstvo. Tada bi na površinu napokon mogli isplivati svi problemi koje ste dugo ignorirali i s kojima se niste željeli ili znali suočiti. Više nego ikad bit ćete spremni na prekidanje odnosa koji u vama stvaraju više nezadovoljstva nego sreće.

Za rakove će 2021. biti godina rješavanja ljubavnih problema i zato ne ignorirajte intuiciju, pogotovo ako vam ona govori kako nešto ne valja u vašoj vezi.

Najbolje razdoblje za nove ljubavi bit će kraj godine. Posebno obratite pažnju na neka stara prijateljstva ili stare prijatelje koji vam se vraćaju u život jer bi se upravo tamo mogao kriti ključ vaše ljubavne sreće. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za rakove za 2021. godinu.

5. LAV

Lavove očekuju velika uzbuđenja na ljubavnom planu. Bit ćete vrlo otvoreni za romansu, a nazire se i mogućnost vatrenih avantura. Međutim, ono što ste zamislili kao ležernu avanturu može se lako pretvoriti u dugoročnu vezu jer u 2021. vašim ljubavnim životom vladaju Jupiter i Saturn u nepobjedivoj kombinaciji.

Zahvaljujući njima, postojeći ljubavni odnosi će dodatno očvrsnuti, a nove ljubavi lakše će se rađati. Zaljubljeni lavovi koji su u vezi postat će spremni na potpunu predanost i željni stvaranja obiteljskog gnijezda.

Gravitirat ćete prema ozbiljnom, zrelom, stabilnom i praktičnom ljubavnom odnosu. Lavovi koji su zapeli u nekvalitetnim vezama trebali bi pronaći izlaz iz njih jer ih iza ugla čeka baš onakva ljubav kakvu priželjkuju. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za lavove za 2021. godinu.

6. DJEVICA

Saturn i službeno izlazi iz vašeg ljubavnog sektora što će imati povoljan utjecaj na ljubavni život. Pritisci s kojima ste bili suočeni ili pak osjećaj izoliranost polako će nestajati. Djevice koje traže ljubav imaju najveće šanse ako zavire u krug poznanika. Također, ove godine ne odbijajte ponude dobrih prijatelja koji vas žele upoznati s nekim novim.

Loši ljubavni odnosi mogli bi eskalirati u 2021. godini. Sve ono što vas dugo frustrira i guši moglo bi izaći na vidjelo. Suočeni s realnošću situacije, više se nećete htjeti pretvarati da ste zadovoljni i bit ćete spremni na rezove. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za djevice za 2021. godinu.

7. VAGA

Na ljubavnom planu očekuje vas vrlo stabilna i lijepa godina. Zaljubljene vage mogle bi doseći novu razinu intimnosti i povezanosti s partnerom. One veze građene na čvrstim temeljima jednostavno će procvasti zahvaljujući iskrenoj komunikaciji i povjerenju.

Jupiter se doseljava u vaš ljubavni sektor što je posebno dobra vijest za vage koje još traže partnera. Zahvaljujući njemu bit ćete otvoreniji za nove romanse i uzbudljiva iskustva. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za vage za 2021. godinu.

8. ŠKORPION

Najveći utjecaj na ljubavni život škorpiona koji su u vezi ili braku imat će Neptun. I dok ćete u ostalim aspektima privatnog života biti skloni udovoljavanju, zbog Neptuna ćete u ljubavnom smislu željeti više za sebe. Više svega – romanse, fantazije, razumijevanja, nježnosti i konstruktivne komunikacije. Dosta vam je iluzija, prilagođavanja i žrtvovanja. Poželjet ćete da napokon i vaše osobne potrebe dođu u fokus.

Škorpionima koji su još uvijek slobodni smiješi se zanimljiva ljubavna godina, ali samo ako ste u potrazi za ležernijim odnosima. Naime, 2021. više je godina za manje ozbiljne veze. Za dugotrajnije ljubavne odnose s jasnom budućnosti pričekajte 2022. godinu. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za škorpione za 2021. godinu.

9. STRIJELAC

Vašim ljubavnim sektorom na početku godine vladat će Mars koji je većinu druge polovice 2020. godine proveo u retrogradnoj fazi i sigurno stvorio neke probleme, ali u 2021. vam neće stvarati probleme. Dapače, na vašem ljubavnom putu naći će se puno manje prepreka i znatno ćete usporiti te se pomalo uljuljati u jednu mirnu romantičnu fazu.

Slobodni strijelci zaželjet će se flertanja. Mogli biste pasti na nekoga tko je jako dobar s riječima jer vam više nego ikad treba i verbalna stimulacija. Pritom ipak obratite pažnju i na djela objekta svoje požude i ako ona nisu u skladu s riječima, odmah krenite dalje i svoje vrijeme posvetite nekome tko vam može ponuditi kompletan "paket". Pročitajte kompletan godišnji horoskop za strijelce za 2021. godinu.

10. JARAC

Na samom početku 2021. godine Mars ulazi u vaš ljubavni sektor i to je dobra vijest.To će znatno utjecati na vaše samopouzdanje i podići ga. Sve do kraja ožujka bit ćete vrlo strastveni, emotivni, spremni izraziti svoju ljubav i željni romanse.

Slobodni jarčevi bit će neobično otvoreni za promjenu i nove ljubavi. U život bi vam mogao uči neočekivan partner, netko potpuno različit od vas, pomalo buntovan, ali upravo ono što vam u ovom trenutku treba. Uvijek ste vrlo ozbiljni po pitanju svih aspekata svog života, ali u ljubavnom smislu napokon ćete se malo opustiti i to bi vas moglo odvesti do zanimljivih avantura. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za jarčeve za 2021. godinu.

11. VODENJAK

Na ljubavnom planu mogli biste postati emotivniji nego ikad prije, ali ujedno i vrlo tajnoviti po pitanju vlastitih osjećaja jer se nećete znati nositi s tom novom količinom emocija.

Pronađite način da između toga stvorite balans. Nemojte uletavati u nove veze bez razmišljanja, ali također nemojte previše vremena potrošiti na razmišljanje, analiziranje i skrivanje svojih osjećaja jer biste tako sami sebi mogli uskratiti trenutke divne povezanosti s novim partnerom.

Vodenjaci koji su već u vezi ili braku, u 2021. bi trebali raditi na tome da se bolje povežu s partnerom. Pronađite opet zajednički jezik i zajedničke interese ako osjećate da vašoj ljubavi treba malo osvježenja. Ne ignorirajte taj osjećaj jer bi to moglo dovesti do zasićenosti i udaljavanja. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za vodenjake za 2021. godinu.

12. RIBA

Ljubavni život riba u 2021. u navratima će biti i miran i vrlo kompliciran. Ne pristajte na kompromise koji vam zapravo uopće ne idu na ruku i zbog kojih se naposljetku osjećate loše. Na trenutke ćete izgubiti sebe i to će u vama uzrokovati unutarnje konflikte. Nipošto ih nemojte skrivati od partnera, ali ni od bližnjih koji će vam u ovoj situaciji biti nezamjenjiva pomoć.

Novu ljubav potražite među ljudima koji su vam slični jer vam sada najviše treba razumijevanje osoba koje vas u potpunosti mogu shvatiti, bez previše objašnjavanja.

Ne upuštajte se u veze zbog pritiska okoline ili zato što vam netko drugi govori da je sada pravo vrijeme za to. Takve veze ribu ne mogu dugoročno zadovoljiti jer ona treba pravu istinsku povezanost i ljubav koja proizlazi iz iskrenih motiva. Pročitajte kompletan godišnji horoskop za ribe za 2021. godinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju