Treći nastavak filma "Seks i grad" možda se nikad neće dogoditi, ali nova je serija, čini se, u procesu nastanka.

  Galerija Serija Seks i grad dobit će svoj nastavak Serija Seks i grad dobit će svoj nastavak - 2 Serija Seks i grad dobit će svoj nastavak - 3 +4 Odjevne kombinacije iz franšize Seks i grad - 14

Naime, autorica "Seksa i grada" Candace Bushnell u kolovozu će objaviti novi roman pod nazivom "Is There Still Sex in the City?" (Ima li još uvijek seksa u gradu?), koji su pod svoje već uzele produkcijske kuće Paramount Television i Anonymous Content.

Televizijska serija koju će raditi, a u kojoj će Bushnell preuzeti ulogu izvršne producentice i napisati scenarij za pilot-epizodu, također će pratiti živote Njujorčanki – njihova prijateljstva, veze, brakove i seksualni život. Glavna razlika između nove i izvorne serije bit će u godinama glavnih junakinja, koje će u novoj seriji biti u pedesetima i šezdesetima.

Biste li voljeli gledati nastavak serije "Seks i grad"?

glasova:

Nicole Clemens, predsjednica Paramount TV-a, rekla je kako su oduševljeni jer mogu nastaviti priču, ovaj put s nedovoljno zastupljenim stajalištima žena u njihovim 50-im godinama i odgovoriti na pitanje – "Da, u gradu još ima seksa".

Carrie i Faca Seks i grad Ne, Faca! Tajna trećeg nastavka “Seksa i grada” koja je obožavatelje ostavila bez teksta

Carrie Bradshaw u filmu \'Seks i grad\' "Seks i grad": Imaju li scene prekida Carrie i Aidana skrivenu poruku?

Candace Bushnell također je progovorila o novoj seriji i izrazila svoje uzbuđenje.

Nekada nije bilo ovako. Nekad je 50 i nešto godina značilo je početak umirovljenja  manje rada, trošenje više vremena na hobije, s prijateljima koji su poput vas klizili u ležerniji način života. 


Ukratko, ljudi u dobi za umirovljenje nisu trebali raditi mnogo toga, osim postajati stariji i teži. Od njih se nije očekivalo da vježbaju, započinju nove poslovne pothvate, sele se u druge države, imaju neobavezni seks sa strancima i počinju ispočetka.

Ali upravo ovako danas izgledaju životi mnogih žena u 50-ima i 60-ima i ja sam oduševljena jer reflektiram složenost njihovih života na papir i sada na ekran, rekla je.

Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 6 Sarah Jessica Parker: Haljina kakvu bi Carrie odobrila u samo jednoj situaciji

Podsjetimo, serija "Seks i grad" prikazivala se od 1998. do 2004. godine , a glavne uloge igrale su Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall i Kristin Davis. Snimljena su i dva filma 2008. i 2010. godine.

Iako je dogovor o snimanju nove serije potvrđen, u ovom trenutnu još nije dano zeleno svjetlo za početak snimanja. Nitko od likova iz izvornog "Seksa i grada" ne bi se trebao pojavljivati u novoj seriji.

Serija Seks i grad dobit će svoj nastavak - 3 Stare junakinje ne bi se trebale pojavljivati u novoj seriji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju