Maštanje je savršen način da probudite svoju skrivenu i potisnutu strast. Iako su muškarci stručnjaci u maštanju i zamišljanju seksualnih scenarije, i žene mogu biti vrlo kreativne i strastvene. Naša nas maštanja ponekad mogu i iznenaditi, ali ne brinite jer za sve postoji objašnjenje. Prevodimo top 3 ženske seksualne maštarije

1. Seks s poznatom osobom
Vođenje ljubavi sa seksi glumcem ili moćni sportašem česta je ženska maštarija, no njezino je objašnjenje vrlo jednostavno.

O ovakvom scenariju najčešće maštaju žene koje su u dugoj i stabilnoj vezi, a ona simboliziraju 'sigurnu' nevjeru, odnosno nešto strastveno što neće uzdrmati ugodnu sigurnost veze.

2. Seks s više osoba
Grupni seks s više parova je još jedna česta skrivena ženska maštarija koju većina žena ne želi spominjati. No ne radi se o željama već o čistoj seksualnosti povezanom s osjećajem neprimijećenosti.

Žene koje ponekad maštaju o ovoj situaciji najčešće u stvarnom životu žude za pažnjom. Za osjećaj neprimijećenosti vežu se i snovi poput seksa na javnom mjestu, pod maskama ili zavođenje pored otvorenog prozora dok vas netko promatra.

>> 8 najluđih muških seksi fantazija

3. Seks s drugom ženom
Istraživanja su pokazala kako je svaka treća žena priznala da je barem jednom zamišljala kako bi bilo voditi ljubav s drugom ženom. Nije riječ o lezbijskim sklonostima već o našoj znatiželjnoj prirodi.

Žene koje maštaju o strastvenom seksu s drugom ženom vrlo su nježne, osjećajne, ali i strastvene, a ovakve fantazije mogu simbolizirati nedostatak pažnje ili nježnosti od strane partnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju