Vrijeme darivanja odmah je iza ugla, no mnogi od nas još uvijek nisu sigurni što bi poklonili svojim najmilijima. Onim najdražima među njima uvijek želimo darovati nešto posebno što će im izmamiti osmijeh na lice i ostati im kao uspomena na nas. Jedan takav poklon jest sat koji će osim praktične vrijednosti imati i sentimentalnu jer će biti njihov vjerni pratitelj dugo godina.

Galerija Sat Trussardi Sat Trussardi Sat Trussardi +20 Sat Trussardi

Satovi su tip poklona koji se nosi dugi niz godina, a mnogi ga čak i prenose s generacije na generaciju. No ono što mnoge muči jest cijena koja se mora izdvojiti za takav poklon. Ipak, da na dobar i kvalitetan sat ne moramo potrošiti čitavo bogatstvo, pokazali su satovi Trussardi koji oduševljavaju i svojim modernim dizajnom uz dozu vintage štiha i odličnom kvalitetom.
Sat Trussardi Sat Trussardi Foto: PR
Filozofija kojom se talijanski brend vodi jest tradicija, inovacija i praćenje trendova, tako da će se njihovi satovi uklopiti u svaku modnu kombinaciju i podariti joj potrebnu dozu elegancije. Za svoju jaču polovicu, tatu, brata ili najboljeg prijatelja, moći ćemo birati između satova s kožnatim ili čeličnim remenom.

Kako kod muškaraca uvijek vrijedi ona da je manje više, tako su i ovi satovi napravljeni u decentnom tonu koji će se lako ukomponirati u njihov stil, neovisno o tome naginju li više opuštenijim, alternativnim ili elegantnijim kombinacijama.
Sat Trussardi Sat Trussardi Foto: PR
Kod ženskih satova s druge strane naći ćemo srebrne i zlatne elemente te uvijek popularno ružičasto zlato. Cijelu priču zaokružit će blistavo kućište od nehrđajućeg čelika u bojama narukvice sata ili za one odvažnije u plavoj ili crnoj boji. Neovisno o tome koju ste od ovih ljepotica odlučili pokloniti najdražoj ženi u svom životu, ovaj poklon pomoći će im da posebno zablistaju čak i u novogodišnjoj noći, u kojoj će sat Trussardi biti neizostavni dio njihova outfita.

Firma iza sebe ima nekoliko desetljeća uspješnog poslovanja, a svoj uspjeh polučila je i u dizajnu satova. Sve njihove satove odlikuju suptilnost i uglađenost uz dozu luksuza. Zato su satovi Trussardi uvijek zanimljiv detalj koji će podići jednostavnije, poslovne kombinacije, ali će se lako uklopiti i u dnevni i u večernji izgled.
Sat Trussardi Sat Trussardi Foto: PR
Kako smo ušli u najljepši dio godine kada se slave ljubav, zajedništvo i obitelj, želimo da naš poklon drugima upravo tome i svjedoči. Njime želimo pokazati koliko nam je stalo do osobe kojoj darujemo poklon, a sat je upravo jedan takav poklon. Satove Trussardi možemo potražiti u Zaksu i Argentumu, koje su već odavno prepoznate kao mjesta koja njeguju estetiku i eleganciju, dok istovremeno prate trendove. To su mjesta na kojima volimo kupovati fantastične modne dodatke zbog kojih se osjećamo ljepše u svojoj koži, a isto želimo pružiti i svojim najmilijima.

Ako vam ponestane inspiracije za poklone koje ćete staviti pod bor, razveselite svoje najdraže jednim prekrasnim primjerkom iz Trussardijeve kolekcije satova i darujte poklon koji će zauvijek pamtiti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju