Zadar nas redovito uveseljava odličnom street style inspiracijom, brojne žene i djevojke vole ispuniti dan šetnjom po gradu i pritom pokazati svoje outfite. Jedna tamnokosa dama tako nas je osvojila svojim izdanjem u dugačkom kaputu i efektnim tajicama.

Galerija

Tajice s efektom mokroga sjaja uvijek izgledaju atraktivno i lako dospiju u centar pažnje kad je riječ o street style kombinacijama. Za svoj dnevni look odabrala ih je i prezgodna brineta duge kose koja je crne "mokre" tajice odjenula uz dugački crni kaput ispod kojeg je nosila karirani sako i crnu dolčevitu.

No ono što se naročito istaknulo bio je spoj "mokrih" tajica i bijelih tenisica koji se pokazao kao odličan izbor. Zadarska street stylerica nosi tenisice s crvenim detaljem na predjelu pete, a još malo te energične boje dodala je s crvenim lakom na noktima. Za look stvoren da privuče pažnju bila je dovoljna još kožnata crna torbica zmijskog dezena te suptilan nakit, sitne naušnice i tanki lančić.

Dama iz Zadra: Čizmice ljepotice koje svaku kombinaciju čine još ženstvenijom

Ovo street style izdanje svakako je dokaz da "mokre" tajice "vole" tenisice i više od visokih potpetica, a naročito bijele tenisice, koje su brojnim ženama i najdraže.

Street style u Zadru - 9
Street style ljepotica iz Zadra u 'mokrim' tajicama (Foto: Marko Dimic/PIXSELL)