Zadar nas redovito uveseljava odličnom street style inspiracijom, brojne žene i djevojke vole ispuniti dan šetnjom po gradu i pritom pokazati svoje outfite. Jedna tamnokosa dama tako nas je osvojila svojim izdanjem u dugačkom kaputu i efektnim tajicama.

Tajice s efektom mokroga sjaja uvijek izgledaju atraktivno i lako dospiju u centar pažnje kad je riječ o street style kombinacijama. Za svoj dnevni look odabrala ih je i prezgodna brineta duge kose koja je crne "mokre" tajice odjenula uz dugački crni kaput ispod kojeg je nosila karirani sako i crnu dolčevitu.

No ono što se naročito istaknulo bio je spoj "mokrih" tajica i bijelih tenisica koji se pokazao kao odličan izbor. Zadarska street stylerica nosi tenisice s crvenim detaljem na predjelu pete, a još malo te energične boje dodala je s crvenim lakom na noktima. Za look stvoren da privuče pažnju bila je dovoljna još kožnata crna torbica zmijskog dezena te suptilan nakit, sitne naušnice i tanki lančić.

Street style kombinacija sa zagrebačke špice Top 10 zagrebačkih street style izdanja iz 2020. koja ste najviše komentirali

Slika nije dostupna Stvorena za bež boju: Najženstvenija figura pješčanog sata sa zadarske špice

Ovo street style izdanje svakako je dokaz da "mokre" tajice "vole" tenisice i više od visokih potpetica, a naročito bijele tenisice, koje su brojnim ženama i najdraže.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju