Prošla godina poprilično je promijenila street style kombinacije. S obzirom na okolnosti, jasno je zašto je izostalo tradicionalno modno šarenilo na ulicama koje su nekad bile preplavljene raznolikim izdanjima.

Galerija Street style izdanje Valentine Matošević Street style izdanje Marine Mrsić Petra Husain u šik kombinaciji +0 Street style kombinacija sa zagrebačke špice

Međutim, i u toj čudnoj i neobičnoj 2020. ipak smo svjedočili sjajnim kombinacijama domaćih modnih influenserica koje su nas svojim izdanjima barem na trenutak vraćale u vrijeme kad smo se neopterećeno igrali odjevnim kombinacijama.

10. Na samom početku godine Valentina Matošević uljepšala je zagrebačku špicu odličnim dnevnim izdanjem u kojem su vladale bajkerske čizmice ukrašene biserima.

9. Marina Mršić pokazala je kombinaciju u neutralnim nijansama i demonstrirala privlačnost bezvremenske bež boje.

8. Neutralnim nijansama osvojila nas je i Mia Barešić, koja je u skladnom i decentnom izdanju hlače sportskog dizajna bez problema spojila s elegantnim sandalama i torbicom.

7. Ana Stanković pokazala nam je kako postići "wow" efekt samo s upečatljivim topom. Odabrala je model brenda Zara te ga kombinirala s ležernim bijelim hlačama i starkama.

6. Petra Husain na trenutak je zagrebačke ulice pretvorila u pariške sa svojom sjajnom šik kombinacijom koje se ne bi posramile ni slavne francuske modne ikone.

Petra Husain u šik kombinaciji Petra Husain u šik kombinaciji (Foto: Slaven Janđel)

5. S druge strane, Iva Sertić priuštila nam je jedan njujorški "Carrie Bradshaw" moment u lepršavoj dugoj haljini i prozirnim štiklama.

4. Anita Franjić inspirirala nas je za jesenske kombinacije i podsjetila na svestranost kožnatih tajica koje smo odmah poželjeli spremiti i u svoj ormar.

3. Isto vrijedi i za retro kostim koji je nosila Matea Miljan Rafaj. Dugo smo kostime percipirali kao svojevrsnu radnu "uniformu" svojih majki, ali Matea nas je uvjerila koliko zapravo mogu biti moderni.

2. Među kombinacijama koje ste ove godine najviše komentirali i koje su vam se najviše svidjele bilo je i fantastično izdanje Jelene Huđek.

1. Jednako popularno bilo je i izdanje Nike Laličić. Glavna modna zvijezda ove kombinacije jest sjajan kaput koji se ne može pronaći u ponudi nijedne trgovine. Naime, u pitanju je stari kaput koji je prije 30 godina Nikina baka šivala za njezinu mamu.

U galeriji pogledajte top 10 zagrebačkih street style izdanja u 2020. godini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju