U sklopu svoje dvoranske turneje, Severina je otputovala u Makedoniju kako bi održala koncert u prepunoj Areni Borisa Trajkovskog. Nije tajna da Skoplje i Makedonci vole Severinu, a voli i ona njih.

Galerija Severina na koncertu u Skoplju - 1 Severina na koncertu u Skoplju - 2 Severina na koncertu u Skoplju - 3 +3 Severina na koncertu u Skoplju

Ovo nam je treći koncert u Areni Boris Trajkovski i nisam očekivala ovakav koncert. Ovaj put nismo imali ni plesače, ali nisu nam ni trebali, ja sam odradila sve umjesto njih (smijeh), ni veliku video produkciju, ali ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih...

Severina na koncertu u Skoplju - 1 Severina je održala koncert u prepunoj Areni Boris Trajkovski (Foto: Matea Smolčić Senčar/PR)

I oni i ja smo bili osupnuti i blagoslovljeni što smo vidjeli nove generacije koje pjevaju naše pjesme, kao i one dobro poznate ljude, koji su već dolazili na naše koncerte u Makedoniji. Zahvaljujem Skoplju, zahvaljujem na nesebičnoj ljubavi koju su mi pružali tijekom svake kompozicije i moram reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata. Pritom ne računam samo Makedoniju. Jedan od najboljih koncerata uopće. Hvala vam, izjavila je Severina.

Severina na koncertu u Skoplju - 4 Severina na koncertu u Skoplju (Foto: Matea Smolčić Senčar/PR)

Uoči koncerta glazbenica je prošetala glavnim skopskim trgom i pozirala za odličnu instagramsku fotku koju je podijelila sa svojim pratiteljima. Oduševila je još jednom sjajnom odjevnom kombinacijom u kojoj se našlo mjesta i za suknju u hit boji.


Sada već i ptice na grani znaju da je crvena boja jedan od najvećih prošlogodišnjih, ali i ovogodišnjih modnih trendova, pogotovo jarke nijanse poput ove koju je odabrala Severina.

Suknja brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini Suknja brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini (Foto: Farfetch)

Odjenula je suknju brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini napravljenu od umjetne kože te je kombinirala s plavom košuljom klasična kroja. Ogrnula se i puloverom, a na nogama je imala zelene natikače Lido modne kuće Bottega Veneta s potpeticom visine devet centimetara.

Severina na koncertu u Skoplju - 5 Severina na koncertu u Skoplju (Foto: Matea Smolčić Senčar/PR)

Špica se crveni: Kako Zagrepčanke kombiniraju najpopularniju boju u 2024. godini? Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 1 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 2 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 3 +16 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 4

Crvena boja u kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. godine Burberry, proljeće/ljeto 2024. Burberry, proljeće/ljeto 2024. Valentino, proljeće/ljeto 2024. +8 Valentino, proljeće/ljeto 2024.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju