Mala crna haljina je nezamjenjiv dio ženskog ormara. Ovaj bezvremenski odjevni komad može se kombinirati na različite načine i za različite prigode. U njemu se dame osjećaju samopouzdano, dotjerano i lijepo.

Galerija Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Galvan London haljina, 1315 eura - 4 Galvan London haljina, 1315 eura - 1 +1 Galvan London haljina, 1315 eura - 2

Moći male crne haljine ne može odoljeti ni Severina. Hrvatska pjevačica na svojem je Instagramu nedavno podijelila inspirativnu kombinaciju za večernji izlazak, a kojom je dominirala upravo crna haljina.

Kada se gleda sprijeda, riječ je o naizgled konzervativnom modelu maksi haljine-dolčevite s dugim rukavima koji suptilno podcrtava ženstvenu siluetu.

Pogled s boka, pak, ističe postranični prorez koji dopire sve do struka, ali i okrugli izrez na sredini haljine koji cijelom izdanju daje seksepilni predznak. Izazovan je to model koji se usude nositi tek rijetke dame.

Severina zapravo nosi Cindy haljinu brenda Galvan London iza kojeg stoje četiri njemačke dizajnerice Anna-Cristin Haas, Sola Harrison, Katherine Holmgren i Carolyn Franks.

Ova grupa žena pokrenula je zajednički brend 2014. godine jer je željela stvarati večernju odjeću za žene s pomakom.

Severina je odabranu haljinu od viskoze i elastina sparila tek s kožnatim štiklama vrtoglavih iglenih potpetica u boji burgundca. Svaki drugi dodatak bio bi potpuno suvišan.

Galvan London haljina, 1315 eura - 4 Galvan London haljina, 1315 eura - 4 (Foto: Internetske stranice prozvođača)

Severinina kombinacija pokazuje da je traper od glave do pete odličan izbor za sve prilike Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu Severina u blještavom traperu na modnom eventu +1 Komplet od blještavog trapera brenda Diesel

Boja je top: Severina nosi predivan sako koji smo vidjeli i u popularnoj seriji Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym +1 Sako Magde Butrym

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju