Nakon uspješnog koncerta u Münchenu Severina se uputila u Zürich. I tamo je odradila odličan nastup pred razdraganom i sjajno raspoloženom publikom koja je uglas pjevala sve njezine hitove.

Galerija Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym +1 Sako Magde Butrym

Severinine scenske kombinacije tradicionalno su vrlo efektne. Bez obzira na to radi li se o velikom ili manjem nastupu, po mnogima najbolje odjevena slavna Hrvatica nikad ne razočara odabirom odjevnih komada i dodataka.

Nakon što su joj u Münchenu usred nastupa pukle hlače, za koncert u Zürichu odabrala je znatno udobniji i nepoderiv model. Na pozornicu je došla u podrezanim sivim trapericama koje je opasala crnim remenom te u njih utaknula klasičnu bijelu majicu kratkih rukava.


Čizme do koljena dobro su se uklopile u ovo izdanje u kojem je glavna zvijezda efektan sako. U pitanju je model poljske dizajnerice Magde Butrym, čije su kreacije vrlo popularne među trendsetericama.

Nosila je predimenzionirani model strogog kroja s predivnim cvjetnim uzorkom u jarkim i upečatljivim bojama. Upravo ovaj odjevni komad savršeno demonstrira njezinu modnu viziju u kojoj se susreću muška i ženska moda.

Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym (Foto: Magda Butrym)

U smislu krojenja i siluete određenih komada, postoji jasna poveznica s klasičnom muškom modom, ali također mi je važno da u svakoj kolekciji prikažem ženstvenu i romantičnu estetiku. Ta je fuzija vrlo važna za moj brend, kazala je.

Severinin sako pojavio se i u 9. epizodi 3. sezone serije Emily u Parizu. U jednoj sceni Emily je od glave do pete odjevena u Magdine komade s cvjetnim uzorkom, uključujući i ovaj predivni sako.

Sako Magde Butrym Sako Magde Butrym (Foto: Magda Butrym)

Prija ili Seve: Koja dama nosi spektakularniji model povratničkih sandala? Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Platforme Isra brenda Jimmy Choo +7 Platforme modne kuće Prada

Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 +9 Severina na koncertu u Bjelovaru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju