Shakira nije propustila košarkašku utakmicu svog mlađeg sina Sashe, a slavna mama i njezin sin fotografirani su dok su odlazili sa sportskog igrališta u Miamiju. U društvu drugih mama i djece pjevačica je stajala sa svojim djetetom, privlačeći pažnju svojom odjevnom kombinacijom.

Galerija Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom - 5 Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom - 1 Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom - 2 +4 Shakira nosi cvjetne tajice brenda Hurley

Za košarkašku utakmicu u kojoj je igrao i njezin devetogodišnji sin Sasha Shakira je odabrala sportsku kombinaciju u kojoj su u prvom planu crno-bijele tajice egzotičnog cvjetnog uzorka.

Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom - 1 Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom (Foto: Profimedia)

Riječ je o tajicama brenda Hurley koje s unutarnje i vanjske strane nogavica imaju tanku crnu crtu, koja noge vizualno čini vitkijima. Pop zvijezda figuru je dodatno izdužila pomoću bijelih tenisica s debelom platformom, koje se nazivaju i chunky tenisicama.

Shakira nosi cvjetne tajice brenda Hurley Shakira nosi cvjetne tajice brenda Hurley (Foto: www.tradeinn.com)

Uz cvjetne tajice pjevačica je odjenula sportsku jaknu brenda Nike, također u crno-bijeloj kombinaciji. Jakna na desnom ramenu i gornjem dijelu rukava ima orijentalni paisley uzorak, koji datira iz Perzije, dok je dizajn lijevog rukava riješen s tankim bijelim linijama na crnoj podlozi. Ispod upečatljive jakne najbolje je pristajala obična crna majica.

Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom - 2 Shakira u tajicama s cvjetnim uzorkom i bijelim tenisicama s platformom (Foto: Profimedia)

Shakira u zlatnoj haljini sa slikom Bogorodice za emotivnu prigodu Shakira je na dodjelu došla u kreaciji Harrisa Reeda Shakira u haljini Harrisa Reeda Shakira u zlatnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana sa slikom Bogorodice +3 Shakira u haljini modne kuće Dolce & Gabbana

Shakira: "Najopakija" mala crna haljina kojoj su čizme iznad koljena top par Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 6 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 2 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 4 +2 Shakira u kožnatoj mini haljini i čizmama iznad koljena - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju