Sharon Stone bila je gošća i govornica na proslavi stote godišnjice udruge za zdravlje mozga žena održanoj u Los Angelesu. Slavna 61-godišnja izgledala je senzacionalno odjevena u bijeli kombinezon koji tako lijepo laska njezinoj vitkoj figuri.

Galerija Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 2 Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 1 Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 3 +1 Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 5  

Kombinezon je jedan od onih riskantnih odjevnih komada koji treba birati pažljivo jer može skratiti figuru i učiniti je nezgrapnom. No Sharon Stone pokazala je da kombinezon zna nositi za čistu peticu, štoviše 61-godišnja glumica u njemu izgleda kao da joj je trideset.

Sharon Stone izgled senzacionalno u bijelom kombinezonu koji tako lijepo laska vitkoj figuri glumice

Za proslavu stote godišnjice udruge za zdravlje mozga žena Sharon je izabrala elegantni bijeli kombinezon s lepršavim gornjim dijelom i golim ramenima. Hlače trapez-kroja po sredini imaju okomiti prošiv koji dodatno vizualno izdužuje noge te ih čini vitkijima.

Sharon Stone Sharon Stone: Cipele koje (gotovo) nitko ne nosi tijekom ljetnih dana

Sharon Stone nosi potpetice koje izazivaju oprečna mišljenja - 4 Da ili ne? Potpetice Sharon Stone koje izazivaju oprečna mišljenja

Odličan kroj kombinezona savršeno laska slavnoj ljepotici koja je svoju mladenačku ljetnu kombinaciju upotpunila s malom satenskom torbicom u ružičastoj boji ukrašenoj srebrnim detaljem te s upečatljivim zlatnim nakitom.

Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 4 Sharon Stone u bijelom kombinezonu koja savršeno laska vitkoj figuri glumice (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju