U sedmom desetljeću života Sharon Stone izgleda fenomenalno i jasno je da se 61-godišnja ljepotica osjeća fantastično u svojoj koži. Njezinom mladolikom izgledu svakako pridonose i mladenački odjevni komadi kakve glumica voli nositi.

Galerija Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 1 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 4 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 3 +2 Sharon Stone nosi crvene štikle brenda Lucy Choi London  

Sharon Stone trenutno se nalazi u Madridu, gdje je u utorak bila gošća na dodjeli nagrada Harper's Bazaar. Dan kasnije Sharon je fotografirana dok je odlazila u obilazak grada, a za tu priliku slavna ljepotica odjenula je kožnati kombinezon s remenom.

Šik smeđi kombinezon s potpisom talijanskog dizajnera Brune Cucinellija glumica je kombinirala s crvenim štiklama sa zmijskim uzorkom brenda Lucy Choi London, smeđim sunčanim naočalama Afflelou Optico, dok je u ruci nosila fini krem kaput talijanskog brenda Loro Piana.

Sharon Stone u bijelom kombinezonu - 2 Sharon Stone: Kombinezon zbog kojeg šezdesete izgledaju kao nove tridesete

Sharon Stone - 9 Sretan 61. rođendan! 10 fotografija Sharon Stone kao dokaz da su godine samo broj

Sharon Stone: (Ne)obične natikače koje možda ne osvajaju izgledom, ali udobne su Sharon Stone Sharon Stone Natikače Sharon Stone nisu klasično rezane na predjelu prstiju +0 Sharon Stone

Sharon Stone već smo viđali u dugačkim kombinezonima koje 61-godišnja zvijezda nosi fenomenalno, a ni upola mlađe žene ne bi ih nosile bolje.

Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 4 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu talijanskog dizajnera Brune Cucinellija (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju