Angelina Jolie stigla je na gala večeru u pratnji svojih kćerkica, 11-godišnje Shiloh i 13-godišnje Zahare

Galerija

Sa Zlatnim Globusima službeno je započeo završni dio sezone dodjele filmskih nagrada koji će kulminirati dodjelom Oscara 4. ožujka.

Angelina Jolie stigla je gala večeru u pratnji svojih kćerkica.

Filmske zvijezde koriste svaku priliku za promociju svojih projekata u nadi kako će osigurati nominaciju i glasove. Veliki broj najvećih imena filmske industrije okupio se i na gala večeri koju je povodom dodjele svojih nagrada organizirao National Board Of Review.

Među njima je bila i Angelina Jolie kojoj je dodijeljeno priznanje "NBR Freedom of Expression" za film "First They Killed My Father".

Glumica je na dodjelu stigla sa svojim kćerkicama Shiloh i Zaharom. Lijepa mama za ovu svečanu prigodu odabrala je elegantnu večernju haljinu modne kuće Valentino, a djevojčice su odjenule hlače i sakoe.

Nakon početne sramežljivosti, 11-godišnja Shiloh i 13-godišnja Zahara ipak su se opustile pred kamerama i fotoaparatima. Veselo su pozirale s Angelinom koja je odavno navikla na "šušur" koji prati ovakva događanja.

Angelina, Shiloh i Zahara na gala večeri - 5
Angelina, Shiloh, Zahara i aktivistica Loung Ung, autorica knjige po kojoj je Angelina snimila svoj zadnji film Foto: Profimedia