Angelina Jolie stigla je na gala večeru u pratnji svojih kćerkica, 11-godišnje Shiloh i 13-godišnje Zahare

Galerija Angelina, Shiloh i Zahara na gala večeri - 4 Angelina, Shiloh i Zahara na gala večeri - 3 Angelina, Shiloh i Zahara na gala večeri - 1 +1 Angelina, Shiloh, Zahara i aktivistica Loung Ung, autorica knjige po kojoj je Angelina snimila svoj zadnji film Sa Zlatnim Globusima službeno je započeo završni dio sezone dodjele filmskih nagrada koji će kulminirati dodjelom Oscara 4. ožujka.

Angelina Jolie stigla je gala večeru u pratnji svojih kćerkica.

Filmske zvijezde koriste svaku priliku za promociju svojih projekata u nadi kako će osigurati nominaciju i glasove. Veliki broj najvećih imena filmske industrije okupio se i na gala večeri koju je povodom dodjele svojih nagrada organizirao National Board Of Review.

Među njima je bila i Angelina Jolie kojoj je dodijeljeno priznanje "NBR Freedom of Expression" za film "First They Killed My Father".

Glumica je na dodjelu stigla sa svojim kćerkicama Shiloh i Zaharom. Lijepa mama za ovu svečanu prigodu odabrala je elegantnu večernju haljinu modne kuće Valentino, a djevojčice su odjenule hlače i sakoe.

Nakon početne sramežljivosti, 11-godišnja Shiloh i 13-godišnja Zahara ipak su se opustile pred kamerama i fotoaparatima. Veselo su pozirale s Angelinom koja je odavno navikla na "šušur" koji prati ovakva događanja.
Angelina, Shiloh i Zahara na gala večeri - 5 Angelina, Shiloh, Zahara i aktivistica Loung Ung, autorica knjige po kojoj je Angelina snimila svoj zadnji film Foto: Profimedia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju